DVD přehrávání (Pa1538, Vista H.Premium)
DVD přehrávání (Pa1538, Vista H.Premium)
Ahoj všem, mám takový dotaz ohledně přehrávání DVD pod Vistou u mého notebooku. Hodil jsem DVD s filmem do mechaniky, ale při přehrávání v Media Playeru a Media Centeru se video trhá, zvuk ok a video se prostě kouše. Nainstaloval jsem K-Lite Mega Codec Pack 2.2.0, který mpeg2 má a i jednoduchý video přehrávač. Poté jsem pustil DVD v tom přehrávači od ovladačů a vše ok. Ovšem jakmile opět zkusím opět přehrát DVD v media playeru či media centeru, tak se to zase kouše. Jak to vyřešit? To že má prý Vista dobré integrované kodeky. Předem děkuji za pomoc... 

Urcite ti svoji odpovedi nepomuzu, ale toto bylo jeden z mnoha duvodu proc se vratit alespon k relativne fungujicim WXPP ... Visty fakt nemusim jeste nejakej cas ...
Jinak zkus kodeky CCCP - na slunecnice.cz zadej do hledani CCCP a pak instni, me to pomohlo ...
Jinak zkus kodeky CCCP - na slunecnice.cz zadej do hledani CCCP a pak instni, me to pomohlo ...
Lenovo 3000 N200 - Celeron M530 (1,73Ghz/533FSB/1MB), 2*1024 DDR2 667, 120GB SATA, X3100
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“