Fujitsu-Siemens Amilo Li1718
Fujitsu-Siemens Amilo Li1718
Zdravim fsecky, nedavno jsem si koupil tento notebook a pri dikladnejsim zkoumani jsem zjistil, ze ma pouze podporu na Windows Vista. Tak jsem cosi pomaturoval a rozchodil jej z Windows XP (z Visty se mi chce zvracet). Tak a ted mozny problemek. Nainstaloval jsem si NHC (Notebook Hardware Control) a ten neni schopen regulovat vykon CPU. Takze mi ted vydrzi baterie 2 hodiny, ale verim ze kdyby sla regulace tak by to bylo i vice. Nemate nekdo tip jak na to ?? Podotykam, ze jsem rozchodil veskere drivery, ale je mozne, ze jsem nekde udelal botu nebo na neco zapomel. Diky za info
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Re
NHC nepodpruje každej notebook, můj Xa 1526 ho taky nepodporuje na nějakej větší managment
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
Ovladace
Pokud nekdo chce vedet jak rozchodit XP na tomto notebooku at se ozve bud na herry@post.cz nebo na ICQ:173167328. Hmm u toho NHC skoda protoze verim ze bych jeste cosi posetril baterie.
Amilo li 1718
Ahoj Herry. Ja jsem take nedavno koupil tenhle Notebook a mali problemek muzes me poradit prosim. Take jsem dal OS Vistu pryc a instaloval OS XP Home no a nejak se me odstranili ovladace zvuku a bezdratoveho internetu a pridavneho ventylatoru. Jestli vis jak to mam instalovat prosim o radu. Diky moc.
WinXP drivers
Jak jiz jsem vyse psal, ozvete se primo a ja poradim. Jde o to, ze mam komplet ovladace akorat nechodi rizeni spotreby.
Rady
Mno takze vzhledem k tomu ze se mi ozvalo uz cca 30 lidi udelal jsem pro vas fsecky web. Takze pokud nekdo jeste bude chtit vedet jak na to at se mrkne na http://fjnotebook.ic.cz/. A az budou problemy az potom se ozvat!! Necekal jsem ze tolik lidi bude chtit poradit s timto problemkem.
-
- guru
Prosím tě o jedno...když chceš něco publikovat na netu (mám na mysli tu web.stránku), nauč se laskavě česky! Mně je více na zvracení z tvé češtiny než z Visty.
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
Nechapem kritiku. Myslim, ze vela ludom stranka pomoze a je uplne jedno, ze text nie je uplne gramaticky spravne a design stranky je jednoduchy. Ide tam hlavne o informacnu hodnotu a nie o nejaku sutaz krasy. Ale nechajme, nech sa toto vlakno drzi temy.
FS Amilo Xi1554, T7200, 2x1024 DDR2, 2x160GB, ATI X1900 (modifikovane Katalysty 8.6), 17" WUXGA+ (1920x1200), Vista Home Premium
Kritika stranky a drivery
Takze konecne se mi podarilo uploadnout drivery, co se tyce rypala, ktery kritizuje tuto stranku tak verte, ze jsem taky zadnou udelat nemusel a jednoduse se mohl vykaslat na kazdeho kdo by prosil o pomoc. Nehlede na to stranku jsem udelal za cca za 5 min a ma slouzit jako navod nikoliv jako vystavka. Co se tyce kritiky cesteny, kdyz neumis nainstalovat widle a potrebujes pomoci, tak je ti cestina jedno. PS jestli nekomu tato stranka vadi muzu ji take zrusit. PS: Kdyz jste tak chytri tak proc jste neco podobneho neudelali sami a lepe a bez chyb.Remcat umi kazdy.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“