HI mam problem, pokousel jsme se nainstalovat hry Thief, Fifa, Underground. Instalace probehla v pohode, ale pri spusteni mi zvlastnim zpusobem zatuhnou na zacatku. Tedy tmava obrazovka ale s mysi muzu normalne pohybovat. Ukoncit se daji jenom pres system. Nemohl by nekdo poradit? Hry FarCry, Fear a Doom jedou v pohode.
Mimochodem zrusil jsem predinstalovane Visty a dal tam XP-profi a prestal mi fungovat ovladac. Nema nekdo nejake drivery pro ten ovladac?
Diky
Hry na xa1526
A co zvuk
HI diky za radu, hned ji vyzkousim.
Tak jsem vyzkoušel a opravdu do funguje, jedinný problém bohužel závažný, že mi teď nejede u hry zvuk. Měl jsi to stejné?
Jeste jsem se chtel zeptat, po preinstalovani mi zneji repraky stale vice plechove. Uz se mi to stalo jednou, a kdyz jsem vzal notas na reklamaci tak zacal delat Dasu, a vsechno fungovalo dobre. No v kazdem pripade opet to blbne. Aktualizoval jsem ovladace. Nemas na to reseni. Nebo stejny problem. Diky za radu
Tak jsem vyzkoušel a opravdu do funguje, jedinný problém bohužel závažný, že mi teď nejede u hry zvuk. Měl jsi to stejné?
Jeste jsem se chtel zeptat, po preinstalovani mi zneji repraky stale vice plechove. Uz se mi to stalo jednou, a kdyz jsem vzal notas na reklamaci tak zacal delat Dasu, a vsechno fungovalo dobre. No v kazdem pripade opet to blbne. Aktualizoval jsem ovladace. Nemas na to reseni. Nebo stejny problem. Diky za radu
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“