FJS Amilo Pa2510

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
Afix
občas něco napíše

FJS Amilo Pa2510

Příspěvekod Afix » 31 říj 2007 10:42

No takže jak to tady tak pročítam tak nevidím žádnou recenzi na tenhle notebook... tak sem hodím nějaké svoje poznatky. Když vidím jak je to docela prodávanej model a nevidím nic o něm tak se rozhoduju takto.. Je to můj první notebook, tak. Nosím ho s sebou skoro pořád ve škole mám na to neoriginální brašnu a zatím jsem nesledoval žádné škrábance na šasi i když s ním chodím do knihovny kde ho musím dávat do košíku, když vidím některý jiný jsou docela dost poškrábany. Měl jsem možnost vidět amilo pi 1536 po asi dvou dnech nošení mezi sešity a tak snad nevypadá ani starší acery po roce používání. Ohledně topení - na pravé straně je docea vyhřátý. zkoušel jsem dávat elektronickej teploměr a naměřilo mi to hodnotu asi 43° už si nevzpomínám na přesnou hodnotu, je to podle mě docela zkreslená hodnota pač je u toho hned ďoura na větrák. Takový testy jak je na tom grafika jsem nezkoušel a ani se k tomu nechystám. Baterka vydží jít při sledování filmu asi 1:40. Je to asi co procento to min dolů. Jinak na office a při tom spuštená wifina je to asi o hodinu víc tohle nemám změřený. Co mě štve je že jsem na ten notebook nenašel ovladače pro XP. Zkoušel jsem je tam dát to nebyl problém ale jediný ovladač co tam šel byl myslím zvukovka jinak nic. A takovej menší detail když displej dám to polohy menší jak 60° tak začne bzučet větrák na procesoru. Jinak je docela tichý. Ohledně hlastitosti reproduktorů je na tom myslím docela dobře, porovnával jsem to s Toshibou A200 a byl tam rozdíl v kvalitě ne moc velký ale v hlasitosti na tom byl FJS líp. S čím mám asi největší potíže jsou Visty je to nezvyk. A ještě se v nich pořádně neorientuju. To bude asi tak všechno co mě momentálně napadá.
Fujitsu-Siemens Amilo Pa 2510
AMD TurionX2 TL-56, 2GBRAM, disk 120GB

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“