bělnutí LCD
bělnutí LCD
Tak se mi zase stalo něco, co jsem ještě neviděl, z ničeho nic se mi začal sekat monitor na FCS Amilo A a za chvíli začal bělnout od spodu, notebook vůbec nereagoval, když jsem ho vypnul, tak při opětovném zapnutí LCD vůbec nenajel, notebook byl upe mrtvý. Po vypnutí a zapnutí zase naskočil a jede. Nevíte čím to mohlo být? Nemůže se to zas opakovat? Dalšá problém mám, že mi někdy poblikává LCD, musím notebook úplně otevřít a pak najít polohu v které nebliká, může to být špatný kontakt na vodivém pásku nebo někde v kloubu? Dík moc za radu
Tak od te doby, co jsem tady psal, co se mi stalo s tím LCD, tak se to už neopakovalo, ale sem tam někdy to LCD ještě poblikává. Dneska jsem připojil k noťasu normální monitor a přišel jsem na to, že na tom normální monitoru mi ani u některých věcí neskáčou ty černé čárky v pravém okraji LCD, takže si myslím, že buď už bude v prde....LCD nebo bude někde špatný kontakt na tom vodivém pásku. Nemůže být už třeba nalomený? Nevíte, jak je to s opravou, jestli je drahá atd...? Dík za odpověď
No něco podobnýho mi dělala stařičká armada a nejspíš to bylo v nějakém kontaktu. Ale metodou pokus omyl se mi podařilo najít místo kde bylo potřeba ntb zmáčkout a vše se vždy zase spravilo
Ale pokud je ten tvůj ntb v záruce, neváhej a omlať jim ho o hlavu, pokud ne, zkus ho rozebrat a zkouknout kabely v blízkosti kloubů.

Ale pokud je ten tvůj ntb v záruce, neváhej a omlať jim ho o hlavu, pokud ne, zkus ho rozebrat a zkouknout kabely v blízkosti kloubů.
Jako každý den, tak i dneska mi blikalo to LCD, tak jsem jenom tak ze srandy zkusil zase tlačit na plasty a před levým kloubem vedle toho spínače, co vypíná LCD jak zavřu noťas, tak jsem přitlačil a ono to přestalo blikat, tak je možné, že jsem se trefil na ten pásek s tím kontaktem? Uvidíme zítra, zkusím zase přitlačit, jak to bude blikat.
Tak dejme tomu, že jsem vyřešil to poblikávání LCD, už vím, kde přitalčit, ale snad nebudu muset tlačit každý den, zatím to jede v poho, nebliká to, ale pořád u některých aplikací, některé hry, filmy mi skáčou ty černé pásky v pravém okraji LCD, nevíte někdo, čím by to mohlo být? Celkem mě to štve, protože se nemůžu koukat na nějaké filmy. Na normálním monitoru to nedělá, už jsem to zkoušel, tak že by fakt bylo v pr***...LCD?
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“