FS Xi2550 s grafikou HD2700
tady se vsechno doctes:
http://www.amilo-forum.de/topic,20991,- ... er-XP.html
http://www.amilo-forum.de/topic,20991,- ... er-XP.html
diky ale nedoctu neumim nemecky...postahoval jsem co bylo treba ale porad nejede audio ani modem...a par vykricniku tam jeste mam... zbavil jsem se akorat turbomemory... a jak se dostanu do visty nabootuju jen do XP musim do visty opravit zavadec... pri startu pres F8 se dostanu jen do nabidky pro winXP...pomoc prosiiim nemuzu se do tech vist dostat a formatovat pres recovery DVD nemuzu to naformatuje vsechno...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
to kultus: Ahoj, zvuk je nejsložitější, pokud jsi už uplne zaktualizoval XP (pokud ne, tak to udelej), tak ted ve správci hardware odeber všechny otazniky a vykricniky, zrestartuj a nahrej ATI HDA Bus a případně hotfix od MS kb888111 (tento ale neni vzdy potreba) a melo by se to rozebehnout,
pokud ne, tak po teto instalaci opet odeber ta žlutá zařízení a restartuj a musí se to chytit:-) * Ještě doporučuju v Biosu disableovat ITECIR, ale to na to nema vliv, to jen tak mimochodem. * S Vistami ti neporadím, protože je vůbec nepoužívám, příliš málo muziky za příliš mnoho systémových prostředků
pokud ne, tak po teto instalaci opet odeber ta žlutá zařízení a restartuj a musí se to chytit:-) * Ještě doporučuju v Biosu disableovat ITECIR, ale to na to nema vliv, to jen tak mimochodem. * S Vistami ti neporadím, protože je vůbec nepoužívám, příliš málo muziky za příliš mnoho systémových prostředků
diky vyskousim...jinak uz jsem to rozbehal vista + XP a zatim jede tuk tuk...ta vista mi vubec nevadi po tydnu pouzivani se hodne zrychlila akorat nemaji 3D CAD programy podporu proto potrebuji XP...a taky chci skusit rozdil ve hrach jestli nakej bude ikdyz s tema omegama nevim...mel jsem jen 3500b tak uvidime jeste jednou diky
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
jak to kdyz ona si musi po instalaci spustit demona ktery pak bezi na pozadi...i kdyby se ti to povedlo XPcka stejne potrebujes kvuli instalaci kterou si tam zkopirujes ...tak jeste zprovozni ProEngineer WF2...
Catia s daemonem nema nic spolecnyho. Nikdy ho po instalaci nepotrebovala, jedine pro instalaci z virtualky. Instaluji z image udelany z origos CDs. Na Vistach vsak instalace nejde spustit. To, ze ji chci zkopirovat z XPcek, neznamena, ze ty XPcka musi byt na tomto notasu , kopiruji napr. z PC v siti. Potom staci upravit enviroment a pro komfort si nakopirovat i polozky do Start - Programy... a priradit asociaci ke spousteni. Svete div se ale Catia bezi jak ma, zrejme nema zadny komponenty instalovany do systemu. V podstate jde jen o to, ze nema instalator setup.exe prizpusobeny ke spusteni ve Viste.
S ProE ti neporadim, toho nepotrebuji, ale zkus to podobne (teda pokud jde taky jen o instalaci)
S ProE ti neporadim, toho nepotrebuji, ale zkus to podobne (teda pokud jde taky jen o instalaci)
Nevim jak se instaluji nynejsi cracknuty verze. Driv se to delalo na mac asdresu sit.karty. Treba jde obechcat i ten licence manager, to chce trosku zagooglovat.
Tady http://www.cdesign.cz/forum/SubChild.as ... 54&Main=72 jsem se dozvedel, ze Catia od v5r16 se instaluje normalne i na Visty ale nesmi to byt Vista Home, takze v tom bych videl dalsi flignu - preinstalovat Vista Home na Vista Ultimate napriklad.
Tady http://www.cdesign.cz/forum/SubChild.as ... 54&Main=72 jsem se dozvedel, ze Catia od v5r16 se instaluje normalne i na Visty ale nesmi to byt Vista Home, takze v tom bych videl dalsi flignu - preinstalovat Vista Home na Vista Ultimate napriklad.
aaa kaslu na to kdyz uz mam ty XPcka konecne hotove tak to kopnu tam...
...jinak tomu ATI HDA bus nerozumim co to je a jak se to nahrava
...stacilo manualne dat aktualizaci polozek PCI device a chytli se ty UAA HD drivery modem nefungoval proto jsem instaloval driver pro Vista a vpohode akorat zlobi CIR tak jsem nainstaloval driver pro Visty a pak ho manualne zakazal, pres bios ho nemuzu vypnout protoze pouzivam MCE a ovladac pro televizi
...jinak tomu ATI HDA bus nerozumim co to je a jak se to nahrava
...stacilo manualne dat aktualizaci polozek PCI device a chytli se ty UAA HD drivery modem nefungoval proto jsem instaloval driver pro Vista a vpohode akorat zlobi CIR tak jsem nainstaloval driver pro Visty a pak ho manualne zakazal, pres bios ho nemuzu vypnout protoze pouzivam MCE a ovladac pro televizi
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“