problem s wifi

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
univ

problem s wifi

Příspěvekod univ » 23 bře 2008 20:36

Dobry den

Mam notebook Amilo A1650G s wifi kartou Atheros AR5005G.
Pri zmacknuti tlacitka wifi nebo kombinace FN + ikonka wifi se mi wifi dioda vubec nerozsviti a tudiz se nemuzu spojit s zadnym ap.
V nastaveni teto karty v notebooku jsem se dival a mam ji povolenou a take je tam napsano Radio On ale pres jednu Atheros utilitu je zase napsano radio off.Nainstaloval sem aji nejnovejsi ovladace na tuto kartu ale stale nelze zapnout.Nevite cim by to mohlo byt??

Korbicz

Příspěvekod Korbicz » 23 bře 2008 23:23

Widle mas jaky? kdyztak bych zkusil nechat jen driver k Wifi, aplikace dat pryc...

univ

Příspěvekod univ » 24 bře 2008 10:24

Korbicz píše:Widle mas jaky? kdyztak bych zkusil nechat jen driver k Wifi, aplikace dat pryc...

Aplikace jsem tam nejdriv zadne nemel ( stejne to neslo ) a proto jsem zkusil naistalovat tu utilitu, ale bylo to k nicemu......jinak co je to Widle??

Korbicz

Příspěvekod Korbicz » 24 bře 2008 10:48

Windows...A ovladac mas na svoji verzi windows (XP, Vista)? Vetsinou to je jne v ovladacich, muze se jich vice hadat a nepujde ti ani jeden...smaz vsechno, co tam k tomu mas i ovladace a udelej cistou instalaci wifi...

univ

Příspěvekod univ » 24 bře 2008 13:14

no zkusim to, ale nechapu jaky to muze mit vliv na ovladace kdyz se ta wifi dioda ani nezapne

Korbicz

Příspěvekod Korbicz » 24 bře 2008 18:18

No, to by ses az divil

kyo
guru

Příspěvekod kyo » 24 bře 2008 19:09

asi te zklamu ale presne ten samej problem / nesla wifi ani se nerozdvitila kontrolka a vsude to ukazovalo neco jinyho / jsem mel taky a resilo se to reklamaci - v mym pripade vymenou ntb protoze byl novej. chvili sla a najednou spadla a bylo po ni :)
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

univ

Příspěvekod univ » 24 bře 2008 19:20

takze zase nic..odinstaloval sem vsechno.....dal sem vyhledavani novych zarizeni a naslo to tu kartu...nainstaloval sem nejnovejsi ovladace a stejne i po restartu kdyz kliknu na tlacitko wifi nebo FN + wifi tak se proste ta didoda nerozsviti....jestli nekdo mate nejakej napad tak prosim piste (ale asi to vypada na tu reklamaci)

Korbicz

Příspěvekod Korbicz » 25 bře 2008 11:52

tak pokud ji to najde, tak dobry, ale radsi bych tu reklamaci...

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“