Dobry den
Mam notebook Amilo A1650G s wifi kartou Atheros AR5005G.
Pri zmacknuti tlacitka wifi nebo kombinace FN + ikonka wifi se mi wifi dioda vubec nerozsviti a tudiz se nemuzu spojit s zadnym ap.
V nastaveni teto karty v notebooku jsem se dival a mam ji povolenou a take je tam napsano Radio On ale pres jednu Atheros utilitu je zase napsano radio off.Nainstaloval sem aji nejnovejsi ovladace na tuto kartu ale stale nelze zapnout.Nevite cim by to mohlo byt??
problem s wifi
asi te zklamu ale presne ten samej problem / nesla wifi ani se nerozdvitila kontrolka a vsude to ukazovalo neco jinyho / jsem mel taky a resilo se to reklamaci - v mym pripade vymenou ntb protoze byl novej. chvili sla a najednou spadla a bylo po ni 

Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
takze zase nic..odinstaloval sem vsechno.....dal sem vyhledavani novych zarizeni a naslo to tu kartu...nainstaloval sem nejnovejsi ovladace a stejne i po restartu kdyz kliknu na tlacitko wifi nebo FN + wifi tak se proste ta didoda nerozsviti....jestli nekdo mate nejakej napad tak prosim piste (ale asi to vypada na tu reklamaci)
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“