Ahoj lidi.
Chci si koupit notebook FS Pa1538 s AMD Turion60 X2 TL56 se 2 GB RAM. Máte jej někdo? Můžete napsat své zkušenosti?
Evidentně se jedná o notebook s obdivuhodným poměrem cena/výkon (až podezřelým:-)!?
Určitě mne zajímají zkušenosti s tolikrát opakovanou "telotou" - stabilita systému, zivotnost komponent a pod.
Předem velice děkuji.
Vojta
Pa1538 - TL56 - 2GB - nVidia 7400
Jestli chceš notebook na krátkou dobu, tak je Amilo dobrou volbou. Dílensky je nekvalitní a bývá problém se sekáním v hrách i přes to, že je tam výkonější Go7400, jsem rád, že tenhle pekelnej stroj už nemám. S Vistama taky spíš problémy, než užitek. To jsou moje osobní zkušenosti, bylo s ním spoustu problémů. Touchpad nevždy reagoval správně, čtečka karet nefungovala s autorunem, šasi se prohýbá, problémy s napájením-režimy výkonu....
Apple MacBook white 2GHz Core2Duo, 1GB RAM, 80GB HDD, combo drive, OS X Leopard 10.5.3, (iLife 08')
fujitsu amilo patrilo mezi moje kandidaty, nez sem jeden videl v datartu...teply notebook, co se diky "skvele konstrukci" lehce krouti a prohyba se mu viko.
takze bohuzel...podezrely pomer cena vykon tu bohuzel je...
bych asi koupil aj toho acera misto toho....kdyz se ti pokazi, hezky si sice pockas protoze servis...mno...ale mozna bych i rekl, ze nove acery jsou na tom lepe nez amila...hl.chlazeni a pevnost (i kdyz porad low-end)
takze bohuzel...podezrely pomer cena vykon tu bohuzel je...
bych asi koupil aj toho acera misto toho....kdyz se ti pokazi, hezky si sice pockas protoze servis...mno...ale mozna bych i rekl, ze nove acery jsou na tom lepe nez amila...hl.chlazeni a pevnost (i kdyz porad low-end)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“