Prosím o radu
Computer : zeptat se na radu je OK, expert naozaj nieje kazdy, ale pravidla fora by si mal precitat kazdy
On absolutne ignoruje pravidla fora, tato tema nema absolutne ziadny zmysel lebo jeho otazka je uplne onicom, to ze som mu napisal slovo Debil nieje nadavka ale diagnoza a este stale som slusny .
A NECH MI ESTE VYSVETLI ZE NACO ZALOZI JEDNU TEMU KDE DA TYP NOTEBOOKU A NAPISE CO CHCE, A POTOM ZALOZI DRUHU TEMU KDE NAPISE PREISTOTU UPLNE TO ISTE ALE UZ NEUVEDIE ANI TYP .
Mimo toho uz tu jednu radu dostal , je tu odkaz na program pomocou ktoreho to mozno odblokuje ale nie aby to vyskusal, miesto toho tu vypisuje o tom ako ja neviem citat veci ktore sem vôbec nenapisal .
Koho to zaujima ze v jednej teme mas typ notebooku a v teme dalsej nemas nic a nikdo nevie co vlastne riesis ?
Radsej vyskusaj ten program na odheslovanie phoenix biosu a az potom sem napis vysledok .
On absolutne ignoruje pravidla fora, tato tema nema absolutne ziadny zmysel lebo jeho otazka je uplne onicom, to ze som mu napisal slovo Debil nieje nadavka ale diagnoza a este stale som slusny .
A NECH MI ESTE VYSVETLI ZE NACO ZALOZI JEDNU TEMU KDE DA TYP NOTEBOOKU A NAPISE CO CHCE, A POTOM ZALOZI DRUHU TEMU KDE NAPISE PREISTOTU UPLNE TO ISTE ALE UZ NEUVEDIE ANI TYP .
Mimo toho uz tu jednu radu dostal , je tu odkaz na program pomocou ktoreho to mozno odblokuje ale nie aby to vyskusal, miesto toho tu vypisuje o tom ako ja neviem citat veci ktore sem vôbec nenapisal .
Koho to zaujima ze v jednej teme mas typ notebooku a v teme dalsej nemas nic a nikdo nevie co vlastne riesis ?
Radsej vyskusaj ten program na odheslovanie phoenix biosu a az potom sem napis vysledok .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Výsledek?????
iJanicka tak co jak to dopadlo ?????????? HDD funguje ?????Ente pass. se ještě objevuje co tak napsat výsledek ????
nemusí
Nemusí to být hned zloděj, mě se to taky stalo a nejsem žádný zloděj, ale známe většinu našich servisů kteří by zakázníka jen co nejvíc natáhli.(jsou samozřejmě i slušné a seriozní)Pro to je tohle forum které poradí jak si některé věci udělat sám a jsem rád že je tolik lidí kteří dovedou poradit a podělit se o své zkušenosti proto se taky říká ´´Dobrá rada nad zlato´´.Pěkný den všem.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“