pa1538 - problem s wifi
Zdravim všechny, mám stejný problém a dneska sem to nesl do firmy kapsch, do rádoby autorizovaného servisu. Jejich chování bylo otřesné, notebook mu běžel asi 10 minut, samozřejmě mu to tu chybu zrovna nehodilo, tak to vypadalo a choval se ke mě jakoby mi nevevěřil. Jinak jsem se chtěl zeptat, jestli by pomohlo dát tam XPéčka, ale nevím jak na to. tak zárověň prosim radu, jak to udělat, abych tam pak mohl kdykoli dát visty zpět, mělo by to jít nějak zálohovat. Jo a to mi ještě řekli, že když nebude problém v boardu, tak to budou muset poslat na diagnostiku a ta mě bude stát 600, opravdu vrchol, když to mám v záruce. tak vám předem díky za odpovědi
fujitsu na tento problem zatial nema 100%-tne riesenie nakolko to je problem visty a grafickej karty a teda nielen fujitsu notebooky maju taketo problemy a hadat sa o tej zavade s autorizovanym servisom je tvrdy oriesok nakolko v servise velmi dobre vedia ze ta chyba sa prejavuje a ze sa neda vyriesit tak aj pripadne vratenie penazi je hard v takomto pripade
XPcka ten problem vyriesia a instalacia no jednoducha .... nabootujes z media , formatnes disk , instalnes XPcka , a zo stranok fujitsu siemens potahas vsetky drivery a aplikacie pre W XP a mas vybaveno : http://support.fujitsu-siemens.com/com/ ... loads.html
XPcka ten problem vyriesia a instalacia no jednoducha .... nabootujes z media , formatnes disk , instalnes XPcka , a zo stranok fujitsu siemens potahas vsetky drivery a aplikacie pre W XP a mas vybaveno : http://support.fujitsu-siemens.com/com/ ... loads.html
a když tam teda dám XPecka,tak to bude 100% v pohodě???paras19 píše:Mě v tom servisu rikali, že bych měl vzít recovery disk a mělo by se mi zobrazit recovery a backup, tak pry mam dat backup, abych si visty zazálohoval na tři DVD. Já teď uvidím co mi řeknou v tom servisu a pak tam kdyžtak dám xpecka.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“