Zdravím. Mám tenhle NB asi čtvrtý den a zatím si nemohu stěžovat. Jak zmínil Michal - ten potenciometr na hlasitost je fakt paráda. Vše je naprosto funkční a hlučnost bez zatížení a se stisknutým tlačítkem na omezení výkonu je opravdu minimální. Jen někdy běží věták na minimální otáčky. Příde mi ale, že na baterie běží větrák méně často. Výdrž jsem malou čekal a také malá je.. .
Jen nechápu jednu věc. Zdá se mi, že na systémovém disku mi chybí asi tak 5GB. Všechny viditelné soubory mají o 5GB menší velikost, něž zabrané místo na disku. Asi to budou nějaké systémové soubory, ale 5GB se mi zdá moc.
AMILO Pi1556
-
- občas něco napíše
superkojot:
Vetrak sa ti pri behu notebooku na baterku zrejme toci menej koli znizenemu vykonu. Byva to tak vacsinou prednastavene. Pokial si to zmenis, tak by sa to malo chovat rovnako ako pri napojeni na siet, ale baterka sa ti vybije podstatne skor.
Vetrak sa ti pri behu notebooku na baterku zrejme toci menej koli znizenemu vykonu. Byva to tak vacsinou prednastavene. Pokial si to zmenis, tak by sa to malo chovat rovnako ako pri napojeni na siet, ale baterka sa ti vybije podstatne skor.
FS Amilo Xi1554, T7200, 2x1024 DDR2, 2x160GB, ATI X1900 (modifikovane Katalysty 8.6), 17" WUXGA+ (1920x1200), Vista Home Premium
-
- občas něco napíše
nerovnoměrné podsvětlení displeje
Všiml jsem si, že displej je ve spodní části o trochu více světlejší...Takže i barvy jsou trochu jiné nahoře než dole. Je to snad normální... Asi hledám nesmyslné chyby
-
- občas něco napíše
Tak ovladač na grafiku pod visty, kterej by kloudně fungoval se obávám momentálně nenajdeš. Trápil sem se s vistama asi 14 dní. Nepodařilo se mi vyřešit funkčnost tlačítka pro snížený výkon (moc mi nevadilo), chlazení GK, kdy ventilátor po většinu času jede naplno a je řízen teplotou na GK v rozmezí cca 90 - 50st a bez možnosti jakývkoliv regulace. Snížených otáček ventilátoru se mi snad nikdy nepodařilo dosáhnout a je to velmi nepříjemný. Vše je způsobeno špatnou logikou řízení ventilátoru a ne nároky visty. Špatná logika ovládání ventilátoru se občas projevuje i pod xp byť ne tak zle, protože tam jsou jinak nastaveny teploty regulace GK, které ony potíže způsobují. A navíc to vypadá že pod vistama dochází ke konfliktu zvuku a grafiky protože občas zvuk praská a zadrhává a grafika se zacukává. No a v posledních revizích ovladačů na GK nefunguje možnost regulovat jas displeje. Takže v krátkosti asi tak
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“