Fujitsu Siemens Amilo V2060 a OSD

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
majki

Fujitsu Siemens Amilo V2060 a OSD

Příspěvekod majki » 14 lis 2006 09:46

Tohle mi u meho FSC dost hodne chybelo, ale jelikoz jsem ted o vikendu reinstaloval system, tak k memu prekvapeni po ciste instalaci se mi "OSD" pri stisku Fn+ ovladani hlasitosti nebo jasu zobrazilo
Obrázek

Jenze vcera se to zobrazovat prestalo a vubec nevim cim to :x , myslel jsem, ze diky nejakemu programu, co jsem nainstaloval, tak to zmizelo ci co, ale vratil jsem vsecko pomoci System restore zpet na bod tesne po nove instalaci XPcek a ono stejne nic. (nastesti tam toho moc nainstalovaneho nebylo :D ). Tak nevim, co ted :(. Maji to Asusy, IBM, HP, Dell, Acer, jen u toho FSC to ne a ne rozchodit...nevite co s tim? :cry:

majki

Příspěvekod majki » 23 lis 2006 14:38

Tak pry se na to podivaji a poptaji servisaci s FSC. No to jsem teda zvedavy.
Ale abych jen nechvalil ci co, zacinaji se objevovat problemy. Koupil jsem si 2GB miniSD Sandisk do N6280. V praci jsem si tam na HP nc8230 natahal soubory a tak, v mobilu pohodicka, strcim to do meho FSC a nic. Kartu to najde, zahlasi i spravne volne/obsazene misto, ale nezobrazi ani soubor. Kdyz ji dam naformatovat, formatovani nedokonci. Zkousel jsem to na Dellu od mlade a tam je to uplne bez problemu, jako na tom HPcku v praci. No kua drat.
A aby toho nebylo malo, zacina stavkovat DVD mechanika. Chtel jsem nakopirovat nejaky DVDcka, medium je ciste, neposkrabane, a stejne to zahlasi po xx% chybu a jsem nahranej jak Bata s drevakama. Pritom opet na Dellu i tom HPcku to je uplne bez problemu.
Tak co s tim? Problem je, ze tam mam plno veci a hlavne programu (hlavne nastaveni), bez kterych se ani den neobejdu, takze se mi s tim do servisu opravdu moc nechce :cry: .

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Peca-on-line » 23 lis 2006 17:18

Těžko říct, ale když se takhle začnou kumulovat problémy, značí to většinou že je cosi shnilého v systému tvém :lol: . Že by blblo tolik HW je nepravděpodobný, obávám se že jediný spolehlivý řešení je v tomhle případě zero fill disku a čistá instalace. Anebo jestli jsi na takovou situaci myslel včas a udělal si image disku, když to ještě fungovalo, tak teď je čas ten image využít :twisted: .
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

majki

Příspěvekod majki » 23 lis 2006 17:32

Neboj, to uz mam za sebou a bohuzel tyto problemy pretrvavaji i po ciste instalaci (a ted mam namysli opravdu ciste, nejen zimageovane)... :?

The_ERROR
občas něco napíše

Příspěvekod The_ERROR » 08 pro 2006 22:38

Hele a jak jsi dopadl s tim OSD? Mě by to docela zajímalo!!! Podobný program existuje i na instalacnim CD, a jmenuje se neco_qsi_cisloverze. Ale ten je vicemene uplne na nic!!

majki

Příspěvekod majki » 11 pro 2006 13:24

Nedopadl jsem nijak, pry o tom nic nevi...nasrali me, nic moc ten jejich helpdesk. Co je to to qsi? Ja tam nic takovyho nemam :(. Co to dela a co to umi?

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“