Fujitsu Odyssey Client

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
majki

Fujitsu Odyssey Client

Příspěvekod majki » 27 lis 2006 09:41

Tenhle "soft" dodava FSC pro spravu wifi siti ke svym nb. A chci se zeptat: je to jen muj pripad, ze s timto programem je wifina mene citliva nez s obycejnym XPckovskym "wifi prostredim"? Vsiml jsem si totiz, ze tam, kde XP sit najde, pripoji se, byt s velice slabym signalem, tam Odyssey tuto sit ani nenalezne. FSC me zacina vyvadet z meho prvotniho opojeni ( i kdyz na druhou stranu dva mi znami maji naprosto totozne nb a jsou maximalne spokojeni) :roll: :? :(

Hansik

Příspěvekod Hansik » 04 pro 2006 01:14

Servus.
Nuž nemám skúsenosti s Oddysey Client - om, pretože mne tá mrcha po nainštalovaní nikdy nefunguje ako má. A skúšal som to viac krát, aj s Windowsom nanovo (nie len kvôli tomu, taká lama zasa niesom :P) ale nepomohlo nič. A čo sa týka citlivosti, keď to porovnám s Asusom, signál ako lusk a ja ledva na jednu palicu pod Windowsáckym správcom pripojenia, či ako sa to volá.
Čo sa týka opadania z rozčarovania, tak úplné s Tebou súhlasím. Mňa to neopúšťalo prvý týždeň. Potom som to pripojil na LAN a už je milý book druhý týždeň v servise s tým, že nová matičná doska je na ceste, nakoľko bola na mojej chybná sieťová karta. A to som si bral FCS lebo je "lepší" ako Asus. Ako lol, sklamali ma slušne.

majki

Příspěvekod majki » 04 pro 2006 09:24

No ale podla vsetkeho som jediny. Ako som uz pisal v ine teme, tak tento nb maju aj dvaja kamosi, identicky, len menej RAMky a ani jeden z nich nema ziadny problem co mam ja. V podstate nemaju vobec ziadne problemy. Tak neviem. Zacina ma to srat. Ale teraz o vikendu som si vsimol, ze som updatnul drivery Wifiny a co sa nedeje, signal sa zlepsil. No co to je za srandy toto, nechapem. A pochybujem, ze by sa sila signalu zvacsila o cca. 10dB behem 10minut. Kazdopadne dalsia vec, vo Win spravci sa mi nedari pripojit adhoc (vytvorit ide, ale kamos sa nepripoji), OC to zvlada uplne v pohodke. To su take paradoxy toto. No kazdopadne teraz si dopisujem zo servisakom z FS, tak uvidime, co dalej s mojimi ostatnimi problemami..

Mr.Disaster
občas něco napíše

Příspěvekod Mr.Disaster » 12 úno 2007 17:50

Odkud si stáhnul ty ovladače na wifi.Jestli je pravda že s nimi se zvýší signál tak to by se mi docela hodilo.
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II

majki

Příspěvekod majki » 12 úno 2007 19:20

Primo ze stranek Intelu. Samozrejme si pak musis jeste pohrat s nastavenim wifiny primo ve spravci hardware

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“