PROBLEM Xi2428
PROBLEM Xi2428
Pred par mesiacmi som si kupil notebook Xi2428 pretoze moj komp odisiel do vecnych lovist a hlavne som potreboval nieco mobilnejsie. Doteraz som ho vyuzival vecsinou len na surfovanie,prehravanie videa,hudby a nejake tie pracovne zalezitosti.Prednedavnom som sa nudil,tak som si nainstaloval hru (F.E.A.R.),nema nejake extra naroky ale ked som sa pokusal hrat:sekanie,mrznutie.Podobne som dopadol aj s inymi hrami a pritom podla parametrov usudzujem,ze by mal v pohode zvladat aj narocnejsie "kusy".Prebehol som ho System Diagnostic a este nejakym tym testovacim softom,ale nehlasilo mi ziadny problem.Ked som sa pokusal preinstalovat ovladac grafiky,stiahnuty zo stranok Nvidie,hlasi mi to nekompaktibilitu,nepomaha ani vyhladavanie ovladacu Everestom,ci Googlom,na vsetko hlaska:nekompaktibilny software.Potreboval by som poradit od niekoho,kto uz tento problem riesil.Myslim,ze ovladace som mal spravne,nemohol by byt problem v operacnom systeme(win.vista home 32-bit)?Je to moj prvy notebook,nemam ziadne skusenosti s instalaciou OS na notebooky.Ak si myslite,ze by pomohol reinstal,potesili by ma rady ohladne insalacie,tipy a mozne problemy.Recovery dvdcka mam vypalene,ale nechcem sa do toho pustat len tak a co som sa pokusal zohnat si informacie na roznych strankach,boli to len neuplne veci skor pre niekoho kto uz nieco take robil.Dopredu dik za odpovedi.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“