PROBLEM Xi2428

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
peto
občas něco napíše

PROBLEM Xi2428

Příspěvekod peto » 19 říj 2008 14:20

Pred par mesiacmi som si kupil notebook Xi2428 pretoze moj komp odisiel do vecnych lovist a hlavne som potreboval nieco mobilnejsie. Doteraz som ho vyuzival vecsinou len na surfovanie,prehravanie videa,hudby a nejake tie pracovne zalezitosti.Prednedavnom som sa nudil,tak som si nainstaloval hru (F.E.A.R.),nema nejake extra naroky ale ked som sa pokusal hrat:sekanie,mrznutie.Podobne som dopadol aj s inymi hrami a pritom podla parametrov usudzujem,ze by mal v pohode zvladat aj narocnejsie "kusy".Prebehol som ho System Diagnostic a este nejakym tym testovacim softom,ale nehlasilo mi ziadny problem.Ked som sa pokusal preinstalovat ovladac grafiky,stiahnuty zo stranok Nvidie,hlasi mi to nekompaktibilitu,nepomaha ani vyhladavanie ovladacu Everestom,ci Googlom,na vsetko hlaska:nekompaktibilny software.Potreboval by som poradit od niekoho,kto uz tento problem riesil.Myslim,ze ovladace som mal spravne,nemohol by byt problem v operacnom systeme(win.vista home 32-bit)?Je to moj prvy notebook,nemam ziadne skusenosti s instalaciou OS na notebooky.Ak si myslite,ze by pomohol reinstal,potesili by ma rady ohladne insalacie,tipy a mozne problemy.Recovery dvdcka mam vypalene,ale nechcem sa do toho pustat len tak a co som sa pokusal zohnat si informacie na roznych strankach,boli to len neuplne veci skor pre niekoho kto uz nieco take robil.Dopredu dik za odpovedi.

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 19 říj 2008 14:21

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“