sasi na amilo, nie original
sasi na amilo, nie original
Zdravim. Zaujimalo by ma kde sa da kupit sasi na notebook mam FS amilo a original z Fujitsu su dost drahe. Je mozne kupit niejake sasi vobec to nemusi byt na amilo len aby to sedelo proste...
aku cas sasi konkretne potrebujes ??
pre priklad vrchna cast co je okolo klavesnice atd., stoji nejakych 1200SK , a zadny kryt LCD stoji nejake 300,- SK ....
to su ceny za original, podla toho co potrebujes mno pripadne nafot co je poskodene, ale tak do 2000 by sa podlamna stale oplatilo dat za opravu , spodna cast sasi stoji okolo 1000,- SK .
pre priklad vrchna cast co je okolo klavesnice atd., stoji nejakych 1200SK , a zadny kryt LCD stoji nejake 300,- SK ....
to su ceny za original, podla toho co potrebujes mno pripadne nafot co je poskodene, ale tak do 2000 by sa podlamna stale oplatilo dat za opravu , spodna cast sasi stoji okolo 1000,- SK .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
MaTToS: vdaka za reakciu. No tak prisiel som nato ze je asi nerentabilne menit tie casti sasi. Ale co by som urcite vymenil je klavesnica lebo 2 pismena maju vypadnutu klaves.
Takze kolko stoji taka klavesnica, pripadne ak sa daju dokupit tak len chybajuce 2 klavesy ?
A este jedna otazka ze cim by bolo dobre spojit ten spoj medzi monitorom a tou PC castou(neviem ako sa to odborne vola ak to ma niejaky nazov). Poslem link na foto ntb. Napadlo ma ze mikropajkou. Aj ked neviem ci budes vediet poradit lebo to z tych foto slabo vidno
foto:http://stargate.cnl.tuke.sk/~maly/ntb/
Takze kolko stoji taka klavesnica, pripadne ak sa daju dokupit tak len chybajuce 2 klavesy ?
A este jedna otazka ze cim by bolo dobre spojit ten spoj medzi monitorom a tou PC castou(neviem ako sa to odborne vola ak to ma niejaky nazov). Poslem link na foto ntb. Napadlo ma ze mikropajkou. Aj ked neviem ci budes vediet poradit lebo to z tych foto slabo vidno
foto:http://stargate.cnl.tuke.sk/~maly/ntb/
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“