Ahoj mám doma asi 3 dny Pi3540 je to super všechno běhá....výborná mašinka.Pleas akorát nevim jestli je ten můj display O.K při pozorování černých scén nebo při zobrazení černé je opravdu černá jen uprostřed obrazu a to při optimálním pozorovacím úhlu nahoře a zejména dole je to spíš šedá a cca 1cm dole je to hodně do bíla jako by tam prosvítalo podsvícení.....při uhnutí hlavou o cca 10cm je to už téměř nekoukatelné,vím že tato cenová relace není TOP ale toto?prosím o radu
díky
špatný disply?
S tym nic neporiesis mam rovnake LCDcko v Pi3525 ako kvalita je fakt mizerna a je to daky low cost LCD panel od LG tak sa ani necudujem .Ako na pracu mi to je jedno na internet tiez a ked som doma tak pozeram filmy na normalnom LCDcku Samsung , ked si dam k nemu notebook tak hned som zistil ze podsvietenie nieje jediny problem, celkovo tomu LCD v notebooku chybaju farby a kontrast ... nic viac som od toho ani necakal a ked som niekde mimo tak si pozrem film aj na notebooku ale pri tmavych scenach z toho nic nemam lebo polku nevidim a dalsia polka obrazu splyva s okolim nakolko ma to LCD fakt mizerne tie farby ale tak couz ja porovnavam so samsungom 22" co mam na stole , len ten stal viac nez cely tento notebook takze je to dost neobjektivne co samozrejme vsetci vieme ze 

ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“