Amilo li 1705
Amilo li 1705
Rád bych se poděli o zkušenost s Amilo li1705 a tím pomohl jiným při výběru.Potřeboval jsem do práce jednoduchý svižný NB jen pro kancel aplikace.Zvolil jsem i s ohledem na nízkou cenu Li 1705 a taky jsem byl rád že je s OS bohužel Vista.No když pominu špatné dílenské zpracování, výdrž baterie cca 3/4 hodiny největší šok byla rychlost pod OS Vista. Start počítače...můžete si klidně dát sprchu a než se vypne vykouříte si v klidu cigaretu.No nic rozhol jsem se pro přeinstalaci na XP.Problém, nejsou ovladače.Kontaktoval jsem zákaznickou podporu Fujitsu Siemens a tam mi bylo řečeno že ovladače neexistují.Nevím jestli ten pán byl jen brigádník,nebo měl po flámu, ale bylo to tak.Mám ještě ty emaily.Nakonec jsem zjistil, že ovladače mám na svém CD k jinému počítači.Dobře vyřešeno.Manuál v JČ jsem nenašel vůbec a ten sám pracovník mi sdělil, že mám urgovat prodejce, to už mě nadzdvihuje ze židle, protože dlouhou dobu jsem pracoval u zahraniční importní firmy v oblasti elektro...Nevím jestli je takový problém je zaslat emailem v elektronické podobě.Nic shrnutí, měl jsem jako první ( už dávno ) Acer byl ok, potom Toschibu - nemůžu si vynachválit zákaznickou podporu, zpracování nb po všech stránkách bez připomínek.Třetí můj nb byl HP6110b měl jsem výhrady, ale po zkušenosti s tím co mi leží pod postelí vlastně spíše jako vyhozené peníze byl skvělý.Pokud někdo bude ty ovladače potřebovat, zašlu.NB zrychlil podstatně.Mé shrnutí je, že Fujitsu už s ohledem na neexistenci řádné zákaznické podpory bych si nekoupil už ani náhodou.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“