Caute, mam taky problem, ze z nicoho nic mi zmrzol win, musel som ist prec, tak som ho natvrdo vypol. Vecer ked som ho chcel zapnut, tak mi uz win nenabehol. Zapol sa, zacalo nacitavanie win XP (to logo XP a co tam beha ta chujovina dole) a potom to zmizne a ostane cierna obrazovka s kurzorom mysi /mozem s nou hybat a to je vsetko/, nejde ani restart, len vypnut na tvrdo. Ked dam safe mode, tak to nabehne asi tak, ze je cierna obrazovka a v rohoch je "safe mode" a nic viac...ani safe mode s podporou "MS-DOS" (to je to iste). Do biosu sa dostanem bez problemov. Skusal som aj Mem-test a nenaslo ziadnu chybu....
Viete mi poradit? noťas ma asi 2,5roka, doteraz vsetko v poriadku. Dik.
Amilo PA 1510 - nenabehne win XP
zkousel jsi nechat nacist "posledni znamou funkcni konfiguraci" ci jak se to presne jmenuje?
me to jednou zachranilo z podobne situace (po restartu mackat F8 )
me to jednou zachranilo z podobne situace (po restartu mackat F8 )
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“