Dobry den.
Kamarad mi prinesl svuj notebook s tim, ze mu nejede wifi, mrknul jsem se do spravce zarizeni a tam nemel wifi adapter. Notebook me zanesen ruznym bordelem, tudiz jsem se rozhodl ze jej zformatuju a nahodim mu tam win 7. Po uspesne instalaci win 7 jsem zjistil, ze mu ve spravci zarizeni opet chybi wifi adapter. Notebook jsem rozdelal, vycistil od prachu, wifi adapter jsem vyjmul a opet vlozil a notebook zapnul, normalne se nabootoval system, ale wifi adapter nikde, ba co vic po vypnuti ntb se mi jej nepodarilo ani zapnout!!! Pouze problikne kontrolka HDD a nedeje se nic, ventilator huci jak splaseny a cerna obrazovka.
Mohl by mi tady nekdo poradit co se s tim da delat? nebo kde najdu baterku od biosu abych jej mohl resetovat? netusim jak dal...
Diky!
Amilo PA1538 KO? prosim pomoc!!!
Na tych notebookoch su chybne graficke karty tzn., ak po zapnuti ostane cierna obrazovka a vetrak stale fuci naplni tak je pravdepodobne ze uz je K.O. doska coz uz sa neoplati opravovat vzhladom k cene okolo 300,-€ a to ze nedetekuje wifi kartu moze byt budto chybna ta karta alebo doska tam je to tak 50:50 ... skus este raz ho rozobrat a skontroluj ci su dobre osadene pamete prip. vyber RAMky zo slotov a osad ich naspet , skus vybrat CPU a znova ho vlozit a skus to opät zapnut ak nepojde tak tam velke sance na zachranu niesu ...
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“