jasne ja bych taky bral A6T, ale tam bych chtel alespon 17 obrazovku, nb sice prenasim, ale hraju hry a na to je 17ka nutna...skoda i toho rozliseni...osobne nevim jestli koupit ten fujitsu za 50 tisic, jedine veci co me vadi je jen ze tam neni numericka klavesnice, kamerka a trosku lepsi design...mimochodem nevim jestli pockat, je pravda, ze v dnesnim vyvinu bych mohl cekat porad...ale kolem vanoc by mohlo byt merom, takze stale nevim...v podstate moje podminky jsou > 17 obrazovka, 1 gb ram, dobra grafika, slusne rozliseni, kamera, mikrak, pekny design, numericka klavesnice, jinak me nic vic v podstate neovlivnuje...

ale porad nevim, nejdriv jsem mel v planu koupit nx9420 pak ten A6T, ted ten fujitsu Xi a momentalne nevim, jestli si nechat stary nb a pockat, az vyjde nb podle mych predstav, jeslti se ovsem dockam a nebo koupit podle me nejlepsi variantu v cene 50 tisic tedy ten fujitsu...ten nb vyuzivam jak na skolu, tak na hrani her, komunikaci, multimedia, taky po netu hraju hry, podle grafiky a vubec vykonu na hry vybiram, desktop bych koupitl, vim ze by to bylo lepsi, ale ja porad nb prenasim atd...taze se me to nevyplati...TAKZE CO MYSLITE POCKAT ANEBO KOUPIT TED NEJAKY ? MAX CENA 50 KC....takze kdyztak pls moc poradte nebo reknete svuj nazor, budu moc rad