FS AMILO Xi 2528-výdrž na baterie

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
sorbik
občas něco napíše

FS AMILO Xi 2528-výdrž na baterie

Příspěvekod sorbik » 24 led 2008 22:27

AHOJTE,přicházím jak jinak než s otázkami:
mám teď obrovský zálusk po tomto typu notebooku:FS AMILO Xi 2528, 17",T7500, 2GB, 2X250 Gb, nV8600.....
Jen tak náhodou jsem jej objevil a zaujal mě obovskou vybyveností, ale jestli to zase nemá své mouchy, Takže bych vás, kterým už tento notebook říká Pane,prosil o radu,případně těm zasvěcenějším.Hned první co mě zaráží je ten obří HDD 5OOGB....Není to tedy na škodu tak velký disk?,mám na mysli jestli to citelně nesnižuje výdrž notebooku,navíc když jsou ještě dva?Nebo nedá se ten jeden HDD třebas nejak softwarove uplne vypnout?Další otazka je opět na vydrž baterie:jak moc ovlivnuje plocha displeje energetickou nerocnost?je markantni rozdil při použivani 17'' nebo 15,4"jako myslím třebas v řádu hodiny?obecně jsem se na netu dočetl,že u těchto fujitsu je výdrž až 2hodiny!?,to mě docela zaráží-třebas u takových hp-ček uvadeji kolem 5hodin......je to tedy uskalí tech fujitsu siemensů takhle krátké doby,nebo je to v normálu?a poslední otázka:dá se u tohohle modelu řídit-ovlivňovat výkonnost procesoru-možná primitivní otázka, ale budu za jakýkoliv posun vpřed vděčný,díky sorbík

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“