V3545 hry - seká se

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
adas
občas něco napíše

V3545 hry - seká se

Příspěvekod adas » 28 úno 2008 16:50

Ahoj, mám V3545 hrál jsem na tom battlefield 1942, operation flashpoint cold war chrisis i rezistance, mafia, vietcong. Všechny tyhle bez problémů ale teď jsem nainstaloval postal 2 a uplně strašně se to seká i na rozlišení 640 x 480, přitom na těch předchozích hrách sem detaily nesnižoval a bez problémů. Už se mi to takhle strašně kousalo i s medal of honor pacific assault, ale to jsem si řikal že je to dost nový a nešlo mi o ta tak jsem to neřešil, ale postal je stará hra, logicky by měla jít. V čem by mohla být chyba? Jinak windovs XP home. A kde se nastavuje sdílení paměti grafiky?

Warp10
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 01 bře 2008 12:32

Me na 3545ce chodi bez problemu C & C 3: Tiberium Wars a C & C Generals.
Naopak byly problemy se zvukem u Star Trek Armady. Jiny hry sem zatim nezkousel. S timhle ti, kolego, asi neporadim. Ja bych se asi zkusil podivat, jestli mam nejnovejsi ovladace grafiky a pak se kouknout na nastaveni grafiky ve hre. Ale to je spis jen takovy vystrel do tmy .... Jinak predpokladam, ze si to nejel z baterky, ze ne? :D :D Tam je celkem brutalni omezovac vykonu .... Jo to sdileni pameti sem jednou hledal asi 15 minut a pak me to prestalo bavit a prestal sem to potrebovat. Ale vim, ze v BIOSu sem to nenasel. Otazka jestli si ovsem pridanim pameti do takhle malo vykonny karty clovek pomuze, jestli si naopak tim, ze si uzere z 1 giga ramky neuskodi. Ted uz ale plkam, protoze tomuhle moc nerozumim ... Na to sou tady soudruzi s lepsi kvalifikaci ... :)
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

polo

Příspěvekod polo » 01 bře 2008 12:59

Vyskusaj novsi driver napr. z http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=16154 (Okrem driveru stiahni aj INF subor-rozpakuj driver a hod don ako crack INF subor),Vacsia pamat na grafike ti nepomoze, zdielana pamat me len minimalny efekt v niektorych hrach podstatna je nezdielana pamat ktorej tam mas 128MB co tej grafike bohate staci..(Pri 64-bit zbernici)Inac na tej grafike sa da rozbehat aj meal of honor aerborn..
Pamat nenastavis nastavuje sa podla toho kolko mas RAM...

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“