FSC Amilo Pro 3545, problémy

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
dzipak
občas něco napíše

FSC Amilo Pro 3545, problémy

Příspěvekod dzipak » 16 bře 2008 05:49

Zdravim vsechny priznivce teto znacky. Pri koupi meho NB jsem asi nemel stesti. Od zacatku s nim mam problemy.

1. Uz hned pri druhem zapinani se NB nerozjel. Zelene se rozsvitila dioda, ale na displeji zustala cerna obrazovka. Takto se mi to stalo uz hodnekrat, vzdy jsem musel NB napevno vypnout a znovu zapnout. To bylo jedine reseni.

2. Nekolikrat se mi stalo, ze po spusteni se mi vubec neojevila sitovka v sitovych pripojenich, takze jsem musel NB opet restartovat a pote uz se tam objevila. Pres kabel mam pripojene AP. Pochybuju, ze by to bylo kabalem.

3. Asi nejhorsim problemem jsou Bluescreeny. Cas od casu se mi z niceho nic objevila znama modra obrazovka a opet resenim byl tvrdy restart.

Uz toho mam plne zuby. Nejprve jsem jel pod Vistama HB. Na nich mi to hazelo chyby casteji, coz by mohlo byt zpusobeno i nejakymi nepodporovanymi programy pod Vistama. Takze jsem si naistaloval XP. Zpocatku to vypadalo dobre, ale asi po tydnu to zacalo delat to same. Nekolik bluescreenu jsem si vyfotil. Bohuzel je zde nemuzu umistit, takze napisu alespon chybove hlasky, ktere se na nich objevily:

1.

....

Technické informace:

*** STOP: 0×00000008 (.......)

*** KMWDFilter.sys - Address F7O9F3DC base at F709E000, DateStamp 45d0fb59

Kamos mi rekl, ze to dela mys. Mam optickou mys TRUST MI-2950R.

2.

....
zacatek stejny i to STOP: .... ale pote

*** tcpip.sys - Address F492F5795 base at F4915000, DateStamp 41107ecf

3.

....

pri nekterem restartovani mi nabehla tato hlaska, uz ne bluescreen:

vypis vsech komponentu v mem NB a pote

ERORR

Expansion ROM not initialized - PCI Network Controller in slot 07, Bus: 02, Device: 00 Function: 00

Press F1 to resume

Tyto hlasky mi to hodilo opravdu nekolikrat. Mam NB uz pul roku, zpocatku jsem ho nepouzival az ted veci, asi posledni dva mesice. Na Fujitsu jsem psal uz nekolikrat, ale pokazde mi odpovedeli, ze mam NB reklamovat, ale o problemu se ani nezminili. Jsem rozhodnuty, ze ho dam reklamovat, ale mam strach, ze mi ho vrati s odpovedi, ze mu nic neni, pac ty problemy to nedela porad. Nevite nekdo, prosim, s cim muzu mit problemy? Napadla me sitovka a USB porty. Nekdy se mi stane, ze se objevipri pokusu vytisknout nejaky dokument:

Tisk tohoto dokumentu se nezdaril...

Resenim byl restart tiskarny a pak uz to slo normalne.

Dekuji za vsechny postrehy, rady, pomoc.

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“