hp pavilion dv6580 - Ovladace na xp
Tak nakonec se mi to podařilo, našel jsem si ovladače na ten modem a přidal ho podle tvého návodu, díky moc za pomoc a za trpělivost. Kdyby někdo měl taky problémy s tím modemem, tak ovladač je ke stažení zde
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37501-38000/sp37811.exe
Ještě bych se rád zeptal na quick launch tlačitko QuickPlay, stáhl jsem si QuickPlay a v pořádku jede, spustí se i po stisku tlačítka DVD, jen to tlačítko QuickPlay nic nedělá, dá se s tím něco udělat ?
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37501-38000/sp37811.exe
Ještě bych se rád zeptal na quick launch tlačitko QuickPlay, stáhl jsem si QuickPlay a v pořádku jede, spustí se i po stisku tlačítka DVD, jen to tlačítko QuickPlay nic nedělá, dá se s tím něco udělat ?
HP Pavilion dv6580ec, AMD Turion 64 X2 TL-56 1.8GHz, 2gb RAM, NVIDIA® GeForce™ 8400M
výdrž
Sice to s tímhle topicem moc nesouvisí, ale všiml jsem si, že zde bylo něco podobného na toto téma (výdrž baterie) zmíněno.
Proto jsem se chtěl zeptat, jak to má kdo s výdrží baterie u tohoto modelu (dv6580).
Předem díky za odpověď, jelikož zvažuju reklamaci, tak chci vědět, jestli mám nějakou reálnou šanci.
Proto jsem se chtěl zeptat, jak to má kdo s výdrží baterie u tohoto modelu (dv6580).
Předem díky za odpověď, jelikož zvažuju reklamaci, tak chci vědět, jestli mám nějakou reálnou šanci.
Kai-Yin píše:Je to paráda, nenarazil jsem snad na jedinej problém, jediná věc je divná a to doba vypínání, ta je nějak podezřele dlouhá, řekl bych až 3minuty... není to divný ?
Mně to zatím taky šlape, právě až na to vypínání. Chtěl bych se zeptat jak tomu zabránit.
P.S. nemáte někdo sakra ovladač na Bluetooth ? Jestli jo tak mi ho prosím pošlete. Nemůžu ho nikde sehnat a ten Bluetooth se docela hodí.
dv6670 /AMD Turion X2 1,9GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, GF8400M GS..../ WINDOWS XP PRO
puma píše:Kai-Yin píše:Je to paráda, nenarazil jsem snad na jedinej problém, jediná věc je divná a to doba vypínání, ta je nějak podezřele dlouhá, řekl bych až 3minuty... není to divný ?
Mně to zatím taky šlape, právě až na to vypínání. Chtěl bych se zeptat jak tomu zabránit.
P.S. nemáte někdo sakra ovladač na Bluetooth ? Jestli jo tak mi ho prosím pošlete. Nemůžu ho nikde sehnat a ten Bluetooth se docela hodí.
Urychlíš to tak, že odinstaluješ software na přihlašování do windows přes tu čtečku otisku prstů. Ovladač na bluetooth je urcite v baliku od lahvace.
HP Pavilion dv6580ec, AMD Turion 64 X2 TL-56 1.8GHz, 2gb RAM, NVIDIA® GeForce™ 8400M
Bluetooth, vypalovacka
no jasny ten tam sice je ale nakej mentalni me to vzdycky dojde na 56% a jakoby se to sekne ze dal uz se to proste nehne. Pak se mi tam este nekde pise at ten Bluetooth zapnu akorat ze ja mam zaplej ten vypinac takze bezi jak Wifi tak i ten Bluetooth ale ten prave se ve Windowsu vubec neukazuje jako vyplej enbo zaplej a v tom HP WIreless assistant je jako DISABLED
Sory ze uz tu zase otravuju ale narazil jsem na jeste jeden problem, vcelku zavazny. Nefunguje mi totiz vypalovacka. Vsechny cedecka se mi zobrazujou jako plny nebo na na vypalovani, i kdyz ve Spravci zarizeni je vse OK
Sory ze uz tu zase otravuju ale narazil jsem na jeste jeden problem, vcelku zavazny. Nefunguje mi totiz vypalovacka. Vsechny cedecka se mi zobrazujou jako plny nebo na na vypalovani, i kdyz ve Spravci zarizeni je vse OK
dv6670 /AMD Turion X2 1,9GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, GF8400M GS..../ WINDOWS XP PRO
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“