Tak jsem si vcera, hlava dubova, poridil novy 320 GB disk, i kdyz se v manualu pise neco o podpore max 100 GB 7200 otacek... a jsou s nim urcite potize Nejdriv jsem zklonoval stary (100GB)disk na novy a nechal jsem udelat partition 300+20GB. Disk nechtel v NB bootovat, ale v jinem PC byl normalne videt (cely), data ok a asi by z neho slo i bootovat. Tak jsem teda zkusil cistou instalaci Win v notasu, instalace disk nasla a nabidla, zvolil jsem max.velikost partition. Zacalo se kopirovat, ale pri prvnim bootu se objevila hlaska Chyba cteni disku. Tak jsem to zkusil znovu, ale instaloval jsem do partition 100 GB, instalace probehla OK. Druhou cast disku jsem vytvoril vcelku 220 GB jako dalsi partition a neni problem.
Da se nejak resit, aby byl disk videt v jednom celku jako 320 GB a bootoval? Je problem v chipsetu? Protoze Win by snad mely umet i vetsi boot partition nez 100 GB? Nemam uplne nejnovejsi bios, ale mam pocit, ze posledni updaty resi jine problemy nez velikosti disku, alespon dle popisu (jenom neco s grafarnama a tak) Diky za kazdy nazor. Mirek
NX9420 a HDD 320 GB WD
NX9420 a HDD 320 GB WD
HP 8740W, W7
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“