Chtěl bych se zeptat, jesli náhodou někdo nevíte, kde nastavit abych se mohl přihlásit do Windowsů (při zapínání) otiskem prstu a nemusel tam tudíž mít klasické klávesnicové heslo.
Dík za rady
Potřebuji radu ---- otisk prstu
Potřebuji radu ---- otisk prstu
dv6670 /AMD Turion X2 1,9GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, GF8400M GS..../ WINDOWS XP PRO
-
- občas něco napíše
Jestli tam mas jeste tu puvodni vistu se vsemi ovladaci, tak by melo stacit projet prstem ten snimac a ono ti to da nabidku. Tak si nechas precist otisky prstu, a kdyz si pak v nastaveni uctu nastavis heslo (klasicky) tak potom pri logovani budes moct zadat bud heslo nebo otisk prstu. Nelze mit nastaveny jen otisk prstu bez hesla. Je to asi pro pripad, ze by ten otisk prestal fungovat. Program ktery to spravuje se jmenuje neco verified access manager nebo tak nejak.
HP Pavilion dv6670 (Turion 64 X2 TL-58 1.9 GHz, GeForce 8400M GS)
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
-
- občas něco napíše
Otisky prstů
Zdravím všechny, prosím vás nevíte někde kde sehnat software k čtečce otisků? Drivery mám, jde mi o ten samotný program, děkuji.
HP Pavilion dv6670ec
...
Mám regnutých osm prstů svých + dva svého děvčete. Takže mě nějaké říznutí fakt netrápí. Navíc je log-on pomocí prstu daleko pohodlnější a v případě delšího hesla (tak 10+) i rychlejší. Rozhodně tedy tuto fíčr nepovažuji za něco naprosto zbytečného.
Rostišrot má ohledně NTB vůbec nějaké pochybné názory.
Rostišrot má ohledně NTB vůbec nějaké pochybné názory.
ThinkPad 13
otisk prstů
Mě na tom spíš děsně fascinuje až s tím začne někdo obchodovat jak s informacema o kredit kartách
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“