HP dv5-1060ec mam ho doma
Hlubucek píše:a jeste kdyz mi to napise ze v tom to pc neni kompatibilni zarizeni pro vypalovani CD nebo DVD, co je to za blbost?:D
A jinak vypalovačka pálí normálně CD i DVD? Já bych ji zkusil odebrat ve Správci zařízení a restartoval počítač. Ovladač se pak znova naistaluje. Někde tu byl taky příspěvek, že ti HP to recovery DVD zdarma pošle.
Re: Win XP
peto314 píše:Ja som uz skusal rozne verzie xp-cok a ziadna mi neide, ak niekto vie ako na to pls poradte. Vopred dakujem.
Zdravim, zkus se zeptat na tomhle topicu uživatele Glaster. Ten ti určitě pomůže a jak psal, tak by měli ty upravené varze XP na tento notebook s největší pravděpodobností fungovat.
velmi sa tytmo veciam nerozumiem, som z toho trocha vysiel avsak som sa dost o novych technologiach docital na wikipedii a viem si predstavit aj podla inych porovnani alebo inych veci zistit co je dobre alebo nie. Celkovo ma HP 1060-ka zaujal a nema zmysel porovnavat HP a Acer alebo Asus. Mam chalanov ktory sa tymito veciami zaoberaju a vravia ze Toshibu za 10 rokov opravovali 1ks aj to len babe padol zo schodov, a potom tak asi 2 HP do roka. Vsetky Aceri a Asusi im tam lezia v pyramidach a je ich tam veeeeela. Celkovo co ste tu porovnavali ten Acer s tym P8400 a 4Gb ram neviem co to bolo, tak to nema zmysel za tu cenu to ma šasi asi ako cinske hrackarske poziarne auticko. HP je solidny notasik a za tie prachy asi nema zmysel sa pozastavovat nad vecami ako DDR2 DDR3 alebo nejake ine vyrazy. Inak ako mi chalniskovci co sa tomu rozumia vysvetlili ako funguju grafiky tak medzi napr X3100 alebo aj povedzme nVidia 9600Gt, neni az taky konstrukcny rozdiel. Stale sa jedna len o chip aj ked samostanty ale berie si operacnu pamat z ramky, takze napr. rozdiel medzi P8600 a T9400 je len taky strasne maly vypocotvy vykon ktory postrehne nejaky testovaci program, a celkovo T9400 ma vacsiu spotrebu energie. No ale spat k Hp je to solidny notas, kvalitne šasi, a patria medzi spicku takze ked su neni prachy na DELL tak nevidim problem s tym HP. A asi pre programatorovo to neni nic moc ale tak Vista je uz novy system a tazko sa je mu vyhnut lebo HP oficialne drivery neponuka, len nejake neoficialne je to mozne zohnat.
HP Dv5-1060ec
Dell XPS M 1330
Dell XPS M 1330
...Cau, mam dotaz jaky použivate chlazeni nebo podlozko pod tento NB a zda-li to ma vubec vyznam... ja zatim pouzivam dreveny tac ktery obratim a NP na nej polozim aby kdy me popadne lenost a jsem v posteli mohlo vetrani pohodle fungovat a nedusilo se po perinou.... predem dekuju za odpoved....
NB- HP PAVILION dv5-1060ec
MDA- HTC Touch Diamond
MP3 player- iPod nano 4GB; 2nd generation
MDA- HTC Touch Diamond
MP3 player- iPod nano 4GB; 2nd generation
Re: xxsml:
Hlubucek píše:jj, vypalovačka pálí normaně, alespon DVD, sice je to nero cely zasekany a vubec se mi to zda zasekany cely, ale nevim, jde vam ostatnim vypalit to zalohovaci DVD?
Tak zkus tu vypalovačku odebrat a restartovat. Já neměl s vypálenim Recovery DVD žádnej problém. BTW sis Nero koupil (a nebo dokonce ukrad?) nebo používáš shareware verzi? Nero 8 je úplně nanic a má divný ovládání.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“