HP dv5-1060ec mam ho doma
windows defender
Cau, chtel bych se zeptat, jestli jde nejak vypnout, nebo smazat ten windows defender?? diky
-
- občas něco napíše
Re: otázka
hozzy píše:Mam reálny záujem o tento notebook a chcel by som vedieť, či sa display klasicky zacvakne alebo len sklopí ako je to u Toshiby F50-108, pretože to sa mi nezdá dosť vhodné, vďaka za odpoveď
Ten display se jenom zavře bez zámků.
-
- občas něco napíše
xxxRadoxxx píše:4 hozzy: display sa nezacvakava, len sa sklopi ale ked ho chces otvorit tak jednou rukou ho neotvoris, aspon u mna to tak je.
Zaujmalo by ma to ohladom win XP, ovladace som hladal ale nasiel som len na niektore komponenty, rad by som si dal XPcko na tu Vistu si stale nemozem zvyknut.
Tohle je ntb postavený pro visty. Na XP nemáš ovladače. A s tim LCD máš pravdu doopravdy potřebuješ dvě ruce.
-
- občas něco napíše
bliky píše:bliky píše:tak aj ja ho uz mam doma (2 dni) designovo sa mi velmi paci aj ked je pravda ze sa moc packa a touchpade je troska divny ale podla mna secko len sila zvyku...
ine som ale cel, cem sa spytat, ci neni problem s driverami a pod. ak by som si nahodil XP... skusal to uz niekto??? v predajni mi povedal ze nech si len radsej necham vistu ze u niektorych pavilionov je pri prechode z visty na xp potom problem s tym ze jaksi nejdu webky a zvuk...
akoze silou mocou sa snazim zvyknut si na tu vistu ale neviem neviem, ale nejde mi to... thak poradte prosim niekto ako s tou zmenou na XP ci su spominane problemy aj na tomto modeli or ee...?! vopred DIQ
PS: este jeden myslim si zavazny problem... pocas chodu som ho chytil aj zo spodu a na HDD som nemohol udrza ruku viac ako 2-3 sec... brutalne ma normlane palila... je to normlane?
ODPOVIE MI NIEKTO??? DAKUJEM!!!
Teď jsou všechny nový ntb stavěný na visty je to takový marketingový trik, když se ti tam podaří dát nějaký ovladače tak budeš dobrej, ale to nevidim to moc reálně.
xxsml píše:peto314 píše:Skusal si program PCWizard mne aj ten funguje.
Pokud ACPI Thermal Zone=teplota harddisku, tak tam mám 53°C.
/edit: Nemáte někdo disk Fujitsu? Jde vám detekce tepoty?
/edit2: Takže ACPI thermal zone=teplota procesoru:-(
Nemáte někdo ten disk Fujitsu? Funguje vám detekce teploty v jakékoli aplikaci?
No to zesilování je pěkně dementní ............. Někdy se to jakoby sekne a nejde to zesilit ,ani zeslabit... jen to pořád cvaká ,ani vypnout zvuk přes tuchpanel nejde... Jaky jsou na to konkrétně ovladače? Ale spíš to bude hw chyba,co?
EDIT: Tak už to mám ,je to fakt ovladačema,na webu maj dokonce opravenou verzi..
Ještě se zbavit toho protivného pískání a bude to super ale to asi jen tak nepujde
EDIT: Tak už to mám ,je to fakt ovladačema,na webu maj dokonce opravenou verzi..
Ještě se zbavit toho protivného pískání a bude to super ale to asi jen tak nepujde
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“