Zdravim,
uz sem tady o svem problemu jednou psal, ale do uz hodne stare diskuse takze sem nedostal zadnou odpoved, proto to tady uvadim jeste jednou. Diky vsem za odpoved:
Mam Copmaq nc6320 (pul roky stary). Na zacatku se mi dlouho nechtelo delat ty zalohy pro obnoveni (Backu and Recovery) tak sem to porad odkladal a odkladal. Nakonec sem udelal blbost a pomoci PartitionMagicu sem odstranil ten diskovy oddil HP_RECOVERY. Kdyz uz sem se konecne odhodlal k tomu ze si udelam tu zalohu pro obnoveni tak v obou pripadech (jak pri zaloze na CD/DVD nebo na disk ve formatu ISO) mi to halsi chybu: "Disk pro obnoveni nebyl nalezen. Ukoncete program Tvurce CD/DVD pro obnoveni a obratte se na podporu." Jde mi o to jestli se da ten oddil nejak obnovit resp. vytvorit znovu abych si mohl udelat ty zalohy. A dale by me zajimalo: Pred 14 dny sem nekomu porizoval Compaq nx7300. Tam sem ty zalohy pro obnoveni delal hned po pocatecni instalaci a vse probehlo v pohode. Jde mi o to jestli ty zalohy z toho nx7300 pudou i na mem nc6320 a taky jestli na tom nx7300 muzu ten HP_RECOVERY oddil odstranit (nejspis bych to delat nemel protoze nepouziva se prave ten oddil pri tom obnoveni?).
HP Backup and Recovery
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
no já osobně bych zkusil zajít do servisu ... na té HP-Recovery máš instalaci WIN a ovladače a další serepetičky .... já měl problém trošku jinak postavenej (aspoň doufám) kdy se mě Recovery udělala z disku kde jsem měl systém a data která jsem nutně potřeboval. Problém jsem vyřešil tak že jsem udělal zálohu pomocí Acronis ten Ti doporučuji na zálohu Recovery oddílu a smazat a když bys někdy potřeboval obnovit data do původna nechat to na PC a záloze a následné obnově nebo si udělat ty cd ale mít na disku místo kde máš zálohu a čekáš na to až se Ti to pokazí ... to je jako bejt zalezlej v krytu. A recovery možná umožní udělat zálohu před smazáním původního ale já na to nespoléhám a je lepší mít v ruce nějaké cd než spoléhat při startu na alt+F10 či bflm+psvz
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“