HP Backup and Recovery

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
hoky
občas něco napíše

HP Backup and Recovery

Příspěvekod hoky » 30 bře 2007 10:22

Zdravim,
uz sem tady o svem problemu jednou psal, ale do uz hodne stare diskuse takze sem nedostal zadnou odpoved, proto to tady uvadim jeste jednou. Diky vsem za odpoved:

Mam Copmaq nc6320 (pul roky stary). Na zacatku se mi dlouho nechtelo delat ty zalohy pro obnoveni (Backu and Recovery) tak sem to porad odkladal a odkladal. Nakonec sem udelal blbost a pomoci PartitionMagicu sem odstranil ten diskovy oddil HP_RECOVERY. Kdyz uz sem se konecne odhodlal k tomu ze si udelam tu zalohu pro obnoveni tak v obou pripadech (jak pri zaloze na CD/DVD nebo na disk ve formatu ISO) mi to halsi chybu: "Disk pro obnoveni nebyl nalezen. Ukoncete program Tvurce CD/DVD pro obnoveni a obratte se na podporu." Jde mi o to jestli se da ten oddil nejak obnovit resp. vytvorit znovu abych si mohl udelat ty zalohy. A dale by me zajimalo: Pred 14 dny sem nekomu porizoval Compaq nx7300. Tam sem ty zalohy pro obnoveni delal hned po pocatecni instalaci a vse probehlo v pohode. Jde mi o to jestli ty zalohy z toho nx7300 pudou i na mem nc6320 a taky jestli na tom nx7300 muzu ten HP_RECOVERY oddil odstranit (nejspis bych to delat nemel protoze nepouziva se prave ten oddil pri tom obnoveni?).

CeCo

Příspěvekod CeCo » 30 bře 2007 11:26

Recovery DVD sa robia z toho oddielu - preto ked si ho vymazal, tak si si znemoznil tvorbu DVDcka. Oddiel uz obnovit nejde - predsa si si ho vymazal.

Z nx7300 ti to nainstalovat nepojde, tam su ine verzie programov/ovladacov.

Servisy by vsak tusim mali mat za 250 Sk tieto instalacne media.

C

hoky
občas něco napíše

Příspěvekod hoky » 30 bře 2007 11:35

Diky za odpoved. Sice me moc nepotesila, ale bohu dik aspon za to. Btw nevis nahodou jestli se to neda obednat nekde po netu nebo jestli musim osobne jit do nejakyho servisu?

Agila77.com
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Agila77.com » 02 dub 2007 08:57

no já osobně bych zkusil zajít do servisu ... na té HP-Recovery máš instalaci WIN a ovladače a další serepetičky .... já měl problém trošku jinak postavenej (aspoň doufám) kdy se mě Recovery udělala z disku kde jsem měl systém a data která jsem nutně potřeboval. Problém jsem vyřešil tak že jsem udělal zálohu pomocí Acronis ten Ti doporučuji na zálohu Recovery oddílu a smazat a když bys někdy potřeboval obnovit data do původna nechat to na PC a záloze a následné obnově nebo si udělat ty cd ale mít na disku místo kde máš zálohu a čekáš na to až se Ti to pokazí ... to je jako bejt zalezlej v krytu. A recovery možná umožní udělat zálohu před smazáním původního ale já na to nespoléhám a je lepší mít v ruce nějaké cd než spoléhat při startu na alt+F10 či bflm+psvz
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“