Tak ještě mám jeden postřeh, co se týče zpracování - pod klávesnicí sou dvě gumový "podložky", který jakoby podpíraj display, že se dotýkaj přímo obrazovky... a nechávaj mi na ní hnusný otisky :-\ tak to se HP moc nepovedlo...
Jinak, byly tady zmiňovaný drobný problémy s funkčním tlačítkem od wifi. Nevím, jestli to je přímo s tím spojený, ale občas se mi stává, že vypnu wifi, notes přepnu třeba do režimu spánku, probudim notes, zapnu wifi a tlačítko se normálně přepne na modrou barvu a zobrazí se mi vpravo nad hodinama upozornění, že byla zaplá wifi, ale v systému je přitom zakázaná. A když dám ručně povolit, tak to dost dlouho povoluje, ale efekt žádnej, zůstává neaktivní.. pomůže až restart.
Nesetkal jste se s tím někdo a nevíte, ja kto vyřešit? Stalo se mi to zatim dvakrát, pokaždý ve škole, kdy jsem ho dost přenášel a využíval právě režim spánku (Windows Vista 32-bit).
Další věc, co mě zajímala je, zda nejde instalace systému spustit v nějakým pokročilejším módu, kde bych si vybral, co chci vlastně nainstalovat, protože so tam nacpe dost věcí, který mi jsou k ničemu, jako ej Roxio, McAfee, bez HP ProtectTools se taky obejdu. A zbytečně to instalovat a potom to odebírat ze systému mi nepříde jako ideální řešení.
A další věc týkající se driverů a aplikací, zatím jsem nezkoušel a CD bohužel teď nemám u sebe, ale vím, že tam je CD s ovladači a aplikacemi pro WinXP, zajímalo mě, zda jsou na něm obsaženy i drivery pro Vista x64, nebo jestli někdo tohle CD nemáte a nemohli byste ho někam uploadnout, protože jestli se nemýlím, tak HP za to chce docela tučnou sumičku a určitě pošlou už hotovej image zase se všema aplikacema
Všim js em si složky swsetup, která se vytvoří v c:\ a jsou tam všechny aplikace a vypadá právě i na x64 drivery a má to svuj setup, kde si uživatel vybere, co tam chce nainstalovat.. Kdyby to stačilo vysmahnout a pak použít při reinstalaci systému z jiného disku nebo právě při isntalaci x64 Vist, tak by to vyřešilo všechny moje problémy. Rád bych ovšem od někoho slyšel, že to opravdu vyzkoušel, abych se zbytečně nezdržoval...