HP 6730s (s HD3410)
taky na to koukam...
Ty prvni 2 jsou tak levne, protoze maji intelackou sdilenou GK, ale ten NA744ES ma HD3430, 3GB pameti a 320GB disk a je levnejsi nez ten KU35XEA. Navic je k nemu i brasna. Fakt nechapu, nejaky moc podezrele levny
Kazdopadne pokud je to novinka, tak kdovi kdy to u nas bude skladem...
Ty prvni 2 jsou tak levne, protoze maji intelackou sdilenou GK, ale ten NA744ES ma HD3430, 3GB pameti a 320GB disk a je levnejsi nez ten KU35XEA. Navic je k nemu i brasna. Fakt nechapu, nejaky moc podezrele levny
Kazdopadne pokud je to novinka, tak kdovi kdy to u nas bude skladem...
Mě u nich spíš vadí, že nemaj bližší specifikaci to se pak těžko porovnává ... jinak máš pravdu, kdoví kdy to bude skladem.
Akorát se chci ještě zeptat na wi-fi, která pro mě bude hodně důležitá. Má 6730s dobrej příjem signálu, rychlej net? V tomhle se vůbec nevyznám, jakej je rozdíl mezi WiFi 802.11b/g a WiFi Intel 802.11a/b/g/n ???
Díky moc, snad poslední dotaz )
Akorát se chci ještě zeptat na wi-fi, která pro mě bude hodně důležitá. Má 6730s dobrej příjem signálu, rychlej net? V tomhle se vůbec nevyznám, jakej je rozdíl mezi WiFi 802.11b/g a WiFi Intel 802.11a/b/g/n ???
Díky moc, snad poslední dotaz )
hlucnost a vydrz
Ja jsem se po dlouhych pataliich rozhodla taky pro 6730s kdyz jsem zjistila jak 35s hluci a ohriva se:)...ale nevim z ceho jsem usoudila,ze na tom 30s nebude stejne jako 35s....a koukam ze tady s tim taky nema nikdo moc zkusenosti:)....tak jak teda?
No ja se nebojim, myslim ze ta hlucnost neni spojovana jen s hranim her ale...a predstava jak zapinam pri hodine notase, kterej hluci jak vysavac...netusim co je v tomhle pripade "hlucnost"..ve tride ma dost lidi notase..a nic slyset neni...prijde mi to nejaky divny...nechci na nej zanevrit jen kvuli ty hlucnosti...ale asi bych potrebovala nazornou ukazku:)...
Chtel by se zeptat k cemu slouzi v BIOSe "Fan always on when on AC. A dalsi jak nastavit heslo na HD dekuji za radu.
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.
Mikrofón + zvuk
Mám ho asi týždeň. Teraz som zistil, že nefunguje vstavaný mikrofón. Vyskúšal som všetko možné, sú tam nové ovládače a nič. Ovládače na zvukovku som aj odinštaloval a zvuk išiel cez ovládače visty aj tak nahrávanie nefunguje. Okrem toho , keď ide na baterku vo zvuku sem tam praská. Dá sa s tým niečo robiť , hlavne s tým mikrofónom?
Nový bios
Na stránke sú 3 nové biosy F.09 pre 6730s
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=2094
Pre tento notebook s ati hd3430 môžem použiť iba ten druhý s (ATI Video Controller) alebo aj ten tretí - ROMPaq for HP Notebook System BIOS – FreeDOS Bootable Media ? Ď
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=2094
Pre tento notebook s ati hd3430 môžem použiť iba ten druhý s (ATI Video Controller) alebo aj ten tretí - ROMPaq for HP Notebook System BIOS – FreeDOS Bootable Media ? Ď
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“