PAVILION HP DV 6134 a QUICKPLAY

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Nergal
píše často

PAVILION HP DV 6134 a QUICKPLAY

Příspěvekod Nergal » 12 dub 2007 16:55

Zdravim,

mam tento notebook zhruba 2 tyzdne a mozem povedat,ze som s nim nadmieru spokojny :lol: ...Len ma zaujima zopar veci.
1.Mam instalovany WIN XP MEDIA CENTER Edition.Ak by som chcel si dat klasicke XPcko,tak stratim povodnu funkcnost dotykovych tlacidiel QUICKPLAY.Otazka-ako sa da,a ci vobec sa da zachovat QUICKPLAY po preinstalovani XPcka??Ma s tym niekto skusenost?
2.Nemozem vytvorit RECOVERY disky.Ked som robil prvu kopiu disku,tak mi vybehol NORTON a cely proces zlyhal.Nasledne,ak som odinstaloval ten blby NORTON Antivirus,tak uz mi nesli tie kopie spravit.V predajni mi povedali,ze dosledkom toho je poskodena particia.Otazka-dali by sa neako tie disky vytvorit??Chcem ich vypalit,lebo 8 GB na disku je skoda len ta nechat a radsej ich mat na DVDcku ako na HDD 8) 8)
Tak vopred dakujem za vase rady a postrehy :lol:

CeCo

Příspěvekod CeCo » 12 dub 2007 19:10

Volaj HP Support, tam ti asi poradia kupit tie disky (cca 250Kc).
Alebo to reklamuj u predajcu ako chybu SW...

QuickPlay je zatial nezohnatelny, riesim este zlozitejsi problem (cely disk fuc, DVDcka ziadne a povodny system Vista); uvidim, ako sa to vyvinie.

C

Nergal
píše často

Příspěvekod Nergal » 12 dub 2007 19:28

Hmmm tak to je riadny problem a navyse VISTA...Mal somdoma notebook Fujitsu-Siemens a chcel som dat prec Vistu a dat XPcko.Instalacia f pohode,ale ovladace ziadne...Ono asi boli neake ovladaca integrovane vo Viste...
A ten quickplay,no cital som na jednom zahranicnom fore,ze treba rozdelit HDD na 2 casti.Jedna by mala mat 230 MB pre quickplay a zvysok system..Neviem,ale co je na tom prafdy..

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“