Dobrý den, mám problém s notebookem hp 6710s - přeinstaloval jsem win vista na winXP a vše bylo v pohodě (jediné co stále nemám nainstalované je SATA řadič, vypnul jsem ho v biosu a následně nainstaloval win). Vše šlapalo v pohodě až do doby, kdy se například flashové hry, ale i například prohlížeč začaly sekat, ale jen v určitých intervalech cca 6x 2 minutové sekání během půl hodiny, jako by poklesl výkon (jsem si téměř jistý, že počítač není zavirovaný atd), také mám problém s restartem, počítač se často místo restartu vypne a následně nechce nastartovat do windows, při bootováni woken se prostě vypne (po cca pěti pokusech se následně bezproblému spustí- přehřívání?)
A tak bych se chtěl zeptat zda někdo měl podobný problém, případně jak bych ho měl vyřešit, jaké testy výkonu použít atd a také zda problém nemůže být způsoben nenainstalovaným řadičem.
Předem děkuji za případné odpovědi.
hp 6710s problém?? prosba o radu...
Po příchodu domů jsem pustil stability test v programu everest a sledoval graf teplot, procesor dosahoval neustále teplot pres 80 stupňů, po dalších dvou minutách se teplota dokonce zvýšila na 95 a možná i více - spustil se cpu throttling a tak bych se chtěl zeptat, tda jsou tyto teploty normální? (přesný typ procesoru: Intel core 2 duo T5470 1583 Mhz)
teploty normlani urcite nejsou.
zkus to vycistit (otevrit spodni kryt, profouknout stlacenym vzduchem), ono notebook se po case muze ucpat prachem a pak nechladi.
kdyz nepomuze - servis
zkus to vycistit (otevrit spodni kryt, profouknout stlacenym vzduchem), ono notebook se po case muze ucpat prachem a pak nechladi.
kdyz nepomuze - servis
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“