[ ODKAZ ]
je to ještě notebook anebo miniaturní stolní PC ? Váha 7,05 kg a příkon 180 W je pro opravdové siláky.Nechci domyslet co by se mi stalo jestli by mi spadl na nohu.I když jako náhradu za stolní počítač by se hodil.
alfah4ns píše:ja myslim, ze se to uchladit da, pokud je dobre vyresena. pokud tam nedas nic extra vykonneho (ono ani nemusi, aby to bylo vykonnejsi nez ten notebook, teda jestli se da tak nazvat - btw trefne oznaceni, ten dinosaurus) a chlazeni bude udelane sikovne, nemel by podle me byt problem.
Gogo píše:hlavně to HP "zas nevymyslelo",je to stará haraburda /nebo aspoň to co do něj nacpali/ a za takové peníze,to už koupíš Téčkový Thinkpad a monitor k tomu
Gogo píše:já teda nevím co považuješ za čistě kancelářský stroj,T Thinkpad má o třídu silnější procesor,o málinko slabší grafiku /3650/,ty komponenty z tohoto pavilonu se už nikde nemontují a za tu cenu je to pěkný hnůj.Za svůj šmejd Acer jsem dal 21Kilo + 2 za druhý 320Giga HDD a výkon má asi o 30% větší,takže nevím o čem chceš polemizovat
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů