HP DV5 - 1199 nejde zapnout 2 dny od koupě...
HP DV5 - 1199 nejde zapnout 2 dny od koupě...
Dobrý den,
včera mi přivezli notebook HP Pavilion dv5-1199 Broznze Edition a již dnes mi nejde zapnout. Chtěl jsem si rozdělit diskový svazek na dva... jeden pro systém a druhý pro data. Při rozdělování (formátování nového svazku) notas náhle zamrznul. Na půl hodiny jsem od něj odešel jestli se náhodou nerozjede. Přišel jsem a na displayi bylo nabíhací (spouštěcí) okno Win Vista s hláčkou "Prosím čekejte...", ale nic víc... nic se nenačetlo, nereagovalo... musel jsem tedy notebook natvrdo vypnout, zapnout mi však již nejde. Vždy když zmáčknu zapínací tlačítko, probliknou kontrolky indikátoru HDD, baterie a napájení a nic víc. Co myslíte, že by mohlo být příčinou toho, že nejde zapnout a popř. jestli se to dá jinak vyřešit než reklamací. Snad jsem to vysvětlil pochopitelně,... předem děkuji za jakoukoliv radu...
včera mi přivezli notebook HP Pavilion dv5-1199 Broznze Edition a již dnes mi nejde zapnout. Chtěl jsem si rozdělit diskový svazek na dva... jeden pro systém a druhý pro data. Při rozdělování (formátování nového svazku) notas náhle zamrznul. Na půl hodiny jsem od něj odešel jestli se náhodou nerozjede. Přišel jsem a na displayi bylo nabíhací (spouštěcí) okno Win Vista s hláčkou "Prosím čekejte...", ale nic víc... nic se nenačetlo, nereagovalo... musel jsem tedy notebook natvrdo vypnout, zapnout mi však již nejde. Vždy když zmáčknu zapínací tlačítko, probliknou kontrolky indikátoru HDD, baterie a napájení a nic víc. Co myslíte, že by mohlo být příčinou toho, že nejde zapnout a popř. jestli se to dá jinak vyřešit než reklamací. Snad jsem to vysvětlil pochopitelně,... předem děkuji za jakoukoliv radu...
entropy píše:těžko říct čím to je... fixmbr nepomůže? jestli teda můžeš nabootovat aspoň z cd
to asi nebude možné provést když se NTB ani nezapne? fakt nevim co to mohlo zpusobit. jak jsem rekl... kdyz zmacknu vypinac, tak jen probliknou indikatory a nic... uvidime co na to HP Market... opravdu to nechapu
-
- občas něco napíše
nejde zapnout
Zkus ještě přesadit ramky. Mohlo by to pomoc. Prohoď je na pozicích a uvidíš, když tak to zašili na reklamaci.
CeCo píše:Aje, dalsi expert co z nejakeho neznameho dovodu potrebuje mat viacero particii na NOTEBOOKu...
HP uchovava niektore veci pre BIOS na pevnom disku, je mozne ze si si ich tym delenim odpalil.
C
Jj, ted vim, ze to deleni bylo absolutne zbytecny... s tim uz ale ted nic neudelam... rozhodne se dovnitr rejpat nebudu kvuli zaruce a zkusim to na reklamaci. Pro zajimavost se s vama urcite podelim o tom, v cem byl zakopanej pes... Diky vsem za prispevky...
lakadiv píše:Dělení je celkem užitečná věc - ale když to děláš poprvé tak se to chce řídit podle návodu. (Minulý týden jsem ho rozděloval přesně u stejnýho modelu - 1199 a vše proběhlo OK). Buď si někde udělal něco špatně nebo vada hw...
Podle me to byla chyba HW, pze jsem postupoval presne podle napovedy Windows. Jestli budes mit chut, tak sem muzes napsat postup, kterym si to delil ty...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“