HP Compaq 6735s
-
- občas něco napíše
Instaloval jsem jen ten vrchní a rozhodně stačí jen ten, přijde mi že je to to samé jen novější, ale v popisu u toho spodního píšou že je to jen pro S-kové verze a ten vrchní i pro B-čkové.
HP Pavilion dv3600ec, T6400, 3GB, 320GB, 9300M GS.Logitech V550 nano. HP ProBook 4515s, M500, 4GB, 500GB WD, HD 4330. Logitech maraton M705.
CeCo: to je mozny, ale proc by tam davali starsi verzi ovladace? A navic u ovladacu jsou vpravo jejich predchozi verze, tak by tu spodni dali doprava.
Devilek: potom napis jestli to ma vliv i u tebe
Devilek: potom napis jestli to ma vliv i u tebe
HP 6735s | Athlon X2 QL60 1.9 GHz | 1x2GB + 1x1GB RAM | HD 3200 | Win 7 Professional (64bit) | přes 2 roky spokojenost
Tommas: No ja jsem zkoušel Cinebench 10 a výsledky byly:
Dynamic switching: 5m03s, CPU teplota 86 stupnu (35W)
Battery optimized: 9m30s, CPU teplota 67stupnu (18,3W)
tj. s mirnou odchylkou polovicni vykon..teploty jsou o cca 3 stupne vyssi, kdyz se hraje hra..tj. vyuzije se i graf. cip, ktery prida nejake teplo..
Jinak vetrak se pousti na max az pri cca 85 stupnich a i pri pokracujicim vysokem zatizeni o neco CPU zchladi..
Max teplota provozu se udava 100 stupnu..
Takze si myslim, ze pokud vetrak jede na max az od 85, tak se neni ceho bat..asi to tak ma byt..ale ty teploty me trochu desi no..ale co uz
tj. s mirnou odchylkou polovicni vykon..teploty jsou o cca 3 stupne vyssi, kdyz se hraje hra..tj. vyuzije se i graf. cip, ktery prida nejake teplo..
Jinak vetrak se pousti na max az pri cca 85 stupnich a i pri pokracujicim vysokem zatizeni o neco CPU zchladi..
Takze si myslim, ze pokud vetrak jede na max az od 85, tak se neni ceho bat..asi to tak ma byt..ale ty teploty me trochu desi no..ale co uz
Devilek píše:Tommas: No ja jsem zkoušel Cinebench 10 a výsledky byly:
hlavne je docela neprijemny jezdit prstem po touchpadu, kdyz to ma teech 85 stupnu nemluve o popaleninach na nohou:D
HP 6735s AMD X2 1.9GHZ 2GB DDR667 HD 3200
onne: no je pravda ze to COD4 jede bidne (nekdo by mohl rict nehratelne), ale cekal jsem ze to bude na tomhle notebooku horsi. 800x600 10-25fps podle situace ve hre (mereno na profilu max. batt. v NHC).
Zkousel jsem profil "max performance" v NHC a Devilek ma pravdu. Sice jsem to nemeril jako on v Cinebench nebo necem podobnem, ale vliv na vykon to urcite ma. Napr ve Fallout 3 jsem mohl dal lepsi detaily, textury...
Ale s vykonem na "max. batt." jsem spokojeny a taky se to tak nezahriva.
Zkousel jsem profil "max performance" v NHC a Devilek ma pravdu. Sice jsem to nemeril jako on v Cinebench nebo necem podobnem, ale vliv na vykon to urcite ma. Napr ve Fallout 3 jsem mohl dal lepsi detaily, textury...
Ale s vykonem na "max. batt." jsem spokojeny a taky se to tak nezahriva.
HP 6735s | Athlon X2 QL60 1.9 GHz | 1x2GB + 1x1GB RAM | HD 3200 | Win 7 Professional (64bit) | přes 2 roky spokojenost
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“