KLON GRAFIKY - Pavilion 1070
-
- občas něco napíše
KLON GRAFIKY - Pavilion 1070
Prosím o pomoc, už nevím kudy kam. Mám Pavilion dv5 1070 s Vistama. Při připojení externího monitoru a nastavením grafiky na klon, mi hraje video jen na jednom monitoru a po zavření víka se přehodí na druhý monitor. Ve všech nastaveních mám, že po zavření víka se nemá nic provádět. Na HP mi řekli, že to tak je aže neví jak to zrušit aže si mám dát nastavení na dual. V microsoftu mi řekli, že mi nepomůžou, že mám zavolat do HP. Jsem s toho na prášky, protože potřebuju nastavení na klon kvůli prezentacím ...
Problem nie je u HP ani vo Viste, ale v ovladacoch od grafickej (teda ak je problem v tom, ze sa ti video nezrkadli aj na druhy monitor). Neviem ako je to u nVidie, ale u ATi treba nastavit Theatre Mode, vtedy bezi pri klonovani video na oboch obrazovkach. Treba to v tych ovladacoch najst. (prave na plochu - nVidia control center/panel, alebo nejak tak sa to vola). Odporucam este updatnut drivery na nove (najprv odinstalovat stare), stahovat tuna: http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“