Zdravím.
Takový zajímavý problém ... tlačítko "Předchozí" mi funguje jen občas .. třeba chvilku počkám, kliknu na něj prstem a jednou pípne + se přepne song, ale když na něj klikám dál, nefunguje.
Zase když třeba chvilku počkám, tak funguje a pak zase ne ... občas se zadaří, že funguje vícekrát za sebou, ale pak zase přestane.
Může to být ovladačem?
V současné době reklamuju tento ntb (viz. Servis pavilion topic ... ) a chci odstoupení od smlouvy. Jenže pokud mi ti šašci konečně uznají závadu s konektorem, bude mi prý chybět jeden protokol, abych od smlouvy mohl odstoupit (nicméně ve znaleckém posudku mám napsáno, že znalec doporučuje odstoupit už teď).
Nicméně kdyby mi vadný konektor uznali, tak bych notebook převzal a hned ho poslal znovu s tímto tlačítkem, abych měl ten 4. protokol .. takže se chci ujistit, jestli to není třeba ovladačem .. ostatní fungují bez problémů.
Občas-nefungující multimediální tlačítko Pavilion
Vratenie penazi je sice pri 3 rovnakych alebo 4 roznych vadach, ale tie vady musia byt PODSTATNE, t.j. mat velky vplyv na funkcnost NB. Nefungujuce tlacidlo "spat" nie je podstatna vada (da sa predsa emulovat stlacenim klavesnice + tusim aj Fn + nieco), takze ti to servis moze pekne krasne poslat naspat bez vratenia penazi.
C
C
-
- píše často
Haha, takovej problém bych chtěl řešit.. Předpokládám, že máš na mysli Quick Launch Buttons Created By HP..? Při ovládání hlasitosti si mi nezobrazují grafika, podle které bych měl vidět, na jaké úrovni hlasitosti jsem. Teď jsem zjistil, že mi to už nedělá ani zvuk, který to dělávalo (takové klikání). Pokud se dotknu tlačítka "Sound OFF" - zvuk se vypne, ale tlačítko nezčervená (ve vistách a XP zčervenalo). A nakonec tlačítka "Stop, Play, Next, Previous" mi fungují jen v BS Playeru a asi i ve Win Media Center. NB mám od prosince a tyto tlačítka jsem nikdy nepoužil (kromě ovládání hlasitosti). Měl jsem s NB docela velký problémy - pořád mi padaly různý systémy.. Jsem rád, že mám teď stabilní systém.. Takže se na nějaké tlačítka vy*er a mazej ven užívat si.. Na co jsou klávesové zkratky jednotlivých aplikací..?
Lenovo ThinkPad E540 - Intel Core i7-4702 MQ @2.2~3.2 GHz 8 GB DDR III nVIDIA GeForce GT 740M + Intel HD Graphics 4600 15.6" Full HD 2 GB 1TB + 16 GB SSD Win 10
[strike]HP Pavilion dv6780el[/strike]
[strike]HP Pavilion dv6780el[/strike]
..::AnDrEw::.. píše:Haha, takovej problém bych chtěl řešit..
Nemyslím si, že bys chtěl řešit reklamaci jedné závady (nabíjecí konektor) 5 měsíců, nemyslím si, že bys chtěl, aby ti stále tvrdili, že tomu nic není. Já už se chytám každé možné blbost, aby mi vrátili peníze ...
..::AnDrEw::.. píše:Takže se na nějaké tlačítka vy*er a mazej ven užívat si.. Na co jsou klávesové zkratky jednotlivých aplikací..?
Viz. výš. Chci jakoukoliv závadu, kterou bych mohl vyreklamovat a dostat peníze zpět. Na co klávesové zkratky, když stačí pohodlně zmáčknout jedno tlačítko? ...
Jsem zvyklý to často používat.
Ti můžu přidat nějaké tipy, kde hledat závadu
:
trhané přerávání jakéhokoli videa s jakýmikoli kodeky v kterémkoli přehrávači a video zpožďující se za zvukem, nefunkční čidlo teploty HDD (jak potom může NTB efektivně chladit?), vysokofrekvenční pískání z repráků
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
trhané přerávání jakéhokoli videa s jakýmikoli kodeky v kterémkoli přehrávači a video zpožďující se za zvukem, nefunkční čidlo teploty HDD (jak potom může NTB efektivně chladit?), vysokofrekvenční pískání z repráků
Lenovo ThinkPad SL500, C2D P7370, 4GB, nVidia GeForce 9300M, 15,4'' WSXGA+, W7
..::AnDrEw::.. píše:Pokud se dotknu tlačítka "Sound OFF" - zvuk se vypne, ale tlačítko nezčervená (ve vistách a XP zčervenalo)
To je len otazka ovladacov. Ak mas ovladace na zvuk zo stranky HP, malo by to fungovat. Ovladace instalovane priamo vo Win 7 to nepodporuju - vyskusane na dv6670 Win 7 RC
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“