Příspěvekod Václav Sedlář » 31 srp 2009 10:24
Tak jsem si ty win 7 rc nainstaloval v noci na můj nb (hp 6735s) a ještě teď vidím rudě...
1)Asi pro mne nejhorší věc je media player 12-šíleně nepřehledný, pořád mi nutí tu blbou knihovnu a navíc přehrává video v jiným okně...Zkoušel jsem tam dát media player 11, ale ten nedokončí instalaci...
Nedá se ten blbej wmp 12 předělat tak, aby se choval jako jeho předchůdce?
2)nefunguje přehrávání dvd filmů v power dvd 9. Jak z dvd, tak dvd na pevném disku...program se spustí, ale nic nedělá (jako bych nevybral soubor pro přehrání...
3)pro mě strašně nepřehledný systém (hlavní panel, oznamovací oblast,ovládací panely a všeobecně nastavení vzhledu,sítě,...)
když jsem přecházel z xp na visty,tak nebyl problém,vše jsem hned našel,vše bylo logicky uspořádaný...
4)rychlost systému-náběh win 7 je o pár sekund (odhad 5) pomalejší, než u win vista
v samotném os je to +- stejný (a to nemám ještě nainstalovaný všechny programy, co běžely po spuštění a na pozadí (např nod, o & o defrag,...)
5)instalace win 7 se mi zdála delší, než vist..
6)nefunguje nápověda (nic to nenajde), ale to je asi tím, že to je rc
Budu si s tím ještě hrát a nainstaluju zbytek mých programů, co jsem tam měl....Dávám tomu os max 2 hodiny a jestli si na něj nezvyknu, tak dávám zpět visty...
P.S.: vše bych tak nějak překousl, ale ten wmp 12 a power dvd mě opravdu vytočily...
P.P.S.: Doufám, že ve finální verzi win 7 jdou u spořiče obrazovky-typ fotografie, nastavit přechody (prolínačky), jako ve win vista (v rc to není)