ahoj,
tak po dlouhem rozhodovani a heldani jsem se asi rozhodl pro tento model mam ale par otazek...
tak zaprve chci pomoci Topconfigu vytvorit vlastni sestavu a to na strankach
www.nakup-levneji.cz (zkousel jsem hledat i jinde ale nekde nemeli topconfig funkcni a nebo vychazeli ceny hure a vrchol byl atcompekdemo.ekatalog.biz kde cena vysla daleko pres jedno sto ticis
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) - takze je to seriozni obchod?
dale se rozhoduji mezi diskem 80GB 7200ot a 160GB 5400ot cena je vpodstate stejna tak nevim pro ktery se rozhodnout
pamet...nema asi cenu priplacet tisic za 1GB (oproti 512MB) a je lepsi koupit ji dodatecne....ale koupit druhou 512 a mit dvoukanalovy rezim nebo koupit 1GB a mit vice pameti s tim ze priste koupim druhy 1GB misto mensiho modulu?
v topconfigu je polozka zabezpeceni kde jsou tri moznosti: nic (tomu bych este rozumnel:-)), Active smart card (554kc) a Exclude ES module (27kc) u druhych dvou nevi presne k cemu co slouzi a tedy zda nakonfigurovat ci ne...
v prislusenstvi je mozne vybrat spousta veci napriklad i AC smart adapter, je to nejaky lepsi volitelny nebo to znamena ze kdyz ho nevyberu nebudu mit cim nabijet?
a nakonec mi neni jasne proc se napriklad u wifi karty nabizi tri varianty czech, slovakia a europe-wide, co to znamena?
a jeste pro upresneni konfigurace:
C2D 7100
512 ram...plus rozsireni zvlast
disk 80 nebo 160....viz vyse
DVD RW DL
wifi intel 802.11a/b/g/n
BT
display WXGA+...vpodstate kuli vyssimu rozliseni jsem se dal do vlastni konfigurace
a rozmyslim se mezi vista Business a Ultimate
cena vychazi podle meho velmi prijemna 29 000kc s DPH
predem diky za nazory
P.S. je pravda ze ani s dokovaci stanici neni mozne vyuzivat DVI?