Zdravím.
Chci se zeptat na tento NTB, zda je to dobrý stroj za tyhle peníze na celkem bežnou práci převážne mimo domov, na občasné hraní nenáročných her a přehrávání filmů. Zda je zpracování kvalitnější než u Pavilionů (nerad bych totiž řešil se servisem milion problémů hned po nákupu). No a poslední dotaz zda na tento book jde nainstalovat 64bit OS, respektive zda ho bude podporovat hardware. Díky všem
http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-d160257.htm
HP Probook 4520s
OK, ještě bych se ale zeptal, zda je to za ty peníze dobrý notebook nebo se dá snad sehnat lepší ? Ty parametry disku, ram a typy konektoru bych ale chtěl.
Dále by mě zajímalo zda bude nějakej problém při instalaci OS, dodává se k těmto NTB bez OS cd s ovladači ? Nebo to budu muset stahovat ze stránek HP (s tím kdyžtak otázka co vše buud muset stahovat, koukal jsem se tam a je tam fakt dost softwaru)?
Někde jsem četl že měl někdo problém s odinstalováním Linuxu pokud na tom byl, je to opravdu takovej problém je z něho dosta ?
No a poslední dotaz, je někde nějaká recenze, nikde jsem nic nenašel celkem by mě zajímaly teploty a nějaký klady, zápory.
Dikes všem
Dále by mě zajímalo zda bude nějakej problém při instalaci OS, dodává se k těmto NTB bez OS cd s ovladači ? Nebo to budu muset stahovat ze stránek HP (s tím kdyžtak otázka co vše buud muset stahovat, koukal jsem se tam a je tam fakt dost softwaru)?
Někde jsem četl že měl někdo problém s odinstalováním Linuxu pokud na tom byl, je to opravdu takovej problém je z něho dosta ?
No a poslední dotaz, je někde nějaká recenze, nikde jsem nic nenašel celkem by mě zajímaly teploty a nějaký klady, zápory.
Dikes všem
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“