HP G62-a50
HP G62-a50
Dobrý den, mám v plánu kupovat tento ntb. Máte s ním někdo zkušenosti, popřípadě jaké. A další otázka se týká materiálu šasi. Zde asi budou použet pouze plast, že?
Ahoj. Mám hp g62-120EC a moje skúsenosti sú po mesiaci používaní veľmi pozitívne. Notebook vypadá veľmi elegantne, konektory su po bokoch a jedina diodka co svieti je pri napajani. Kedze mam verziu iba s integrovanou grafikou tak je notebook pomerne tichy. Minusom moze byt klavesnica na ktoru sa da vsak v pohode zviknut. Minuly tyzden som skusal rozbehat aj napr. starcraft2 a s integrovanou grafikou som si plynulo zahral na nizkych detailoch. Ja vsak pouzivam notebook na pracu, internet a programovanie a v pohode vsetko zvlada. Vydrz pri pozerani nejakeho filmu je tipujem okolo dvoch troch hodin. Zvuk je dobry, nevyhodou je display ktory sa na svetle dost leskne. Pokial hladas notebook na pracu, internet, film a mozno nejaku jednoduchu hru tak urcite je tento notebook dobra volba. Co sa tyka materialu tak je cely z matneho plastu, iba po okrajoch displaya je leskly. Konstrukcia posobi celistvym dojmom, nie je najpevnejsia ani najslabsia, taky stred. Tolko asi k tomu.
Tak včera mi tento stroj přišel. Jelikož to je můj první ntb, tak nemám s čím srovnávat. Zpracování mi přijde kvalitní, až na display, ten se celkem dost prohybá a vlní
. Další věci které mi trochu vadí, ale myslím si, že se na ně dá vcelku zvyknout, jsou:
- tvrdost tlačítek touchpadu
- klávesnice (píše se na ní skvěle, ale štvou mě postraní tlačítka které jsou na levé straně, často se přehmátnu a spustím nějakej program)
- vysouvání mechaniky (je na to potřeba vcelku vynaložená síla).
Jestli budeete mít nějaký dotazy, nebojte se zeptat, rád odpovím.

- tvrdost tlačítek touchpadu
- klávesnice (píše se na ní skvěle, ale štvou mě postraní tlačítka které jsou na levé straně, často se přehmátnu a spustím nějakej program)
- vysouvání mechaniky (je na to potřeba vcelku vynaložená síla).
Jestli budeete mít nějaký dotazy, nebojte se zeptat, rád odpovím.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“