Zdravím,
mám takový problém s nabíjením baterie- respektive s nenabíjením baterie. Když je NTB v síti tak mi svítí kontrolka nabíjení, ale nenabíjí se. V BatteryBaru mi píše 0mV nabíjecí výkon někde bude chybka- jen bych dodal, že mi právě dnes vypršela záruka.
Nepomohlo vyjmutí baterie, v BIOSu se nic o baterii nepíše tak nevím co s tím. Do servisu se mi to moc dávat nechce, páč bych se asi dost prohnul
Díky za nějaké rady.
Problém s nabíjením baterie.. prosím HELP! DV5-1070-EC
-
- občas něco napíše
Dobrý den, mám podobný problém, baterie je připojena k PC ale počítač se chová jakoby tam baterie vůbec nebyla, nenabíjí ani ji nedetekuje PC.Počítač píše že k němu žádná baterie není připojena.
Už jednou se mi něco podobného stalo,ale už si vůbec nepamatuji jak jsem to oppravil. Notebook je upne nový měl v základu 3 čl.bat a 6čl. baterii jsem si na Aukru dokupoval zvlášť, ta je také nová.Bude to nějaká blbina,ale nevím co s tím.....prosím o radu
Už jednou se mi něco podobného stalo,ale už si vůbec nepamatuji jak jsem to oppravil. Notebook je upne nový měl v základu 3 čl.bat a 6čl. baterii jsem si na Aukru dokupoval zvlášť, ta je také nová.Bude to nějaká blbina,ale nevím co s tím.....prosím o radu
-
- občas něco napíše
...
přidávám se k vám, úplně stejný problém, baterka byla 2roky stará (před měsícem mi končila záruka) tak jsem bral, že proste skonala - teď k vánocům jsem si koupil novou a..... problem je tu stale, kurna
za reseni budu velice vdecny
za reseni budu velice vdecny
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“