poslední dobou mě zlobí řadiče USB na mém notebooku (viz. podpis). Notebook doma využívám místo stolního PC, mám na něj připojenou chladící podložku a klasickou myš přes USB. Když jsem ho dnes zapnul, tak mi cca po hodině používání přestala fungovat myš a vpravo dole mi vyběhla hláška, že "Zařízení USB nebylo rozpoznáno", přitom jsem to celou dobu používal bez problémů.
Laserová myš zespoda normálně svítí a chladící podložka normálně běží, ale ta myš se prostě nehýbe. Stalo se mi to už cca před týdnem, takže jsem googloval a zjistil jsem, že pomůže přeinstalovat ovladače, tak jsem je normálně odebral, restartoval NB a pak se normálně nainstalovaly a jelo to v pořádku.. Až dodnes...
Zkoušel jsem opět odinstalovat, restartovat, ale jeden ovladač se nepodařilo nainstalovat, navíc ho ani v Hardware manageru nevidím..
Poradí někdo co s tím? Případně poradit něco, aby se to už v budoucnosti neopakovalo? Podložku používám přes 3 měsíce, takže osobně jsem jí vyloučil jako zdroj problému. Jiné zásahy do softwaru jsem nepodnikal, čili můj názor je ten, že to "dělá z ničeho nic"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)