HP Probook 4525s Pomoc!

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Carlosek
občas něco napíše

Příspěvekod Carlosek » 01 led 2011 17:16

mickielli15 píše:nevím, jak často chodíš na fóra, ale s tímhle chováním Tě na většině fór zanedlouho bloknou. Navíc, pokud neznáš základní pravidla chování na fórech v zájmu zachování přehlednosti a tím i lepší informační kvality, tak by sis měl tato pravidla nejdřív přečíst. Citování předchozích příspěvků hodně znepřehledňuje fórum a i Tvůj problém zajímá ostatní lidi. Není to tu jenom o Tobě, ale pro Tebe i pro všechny ostatní. Tak pokud Tě někdo upozorní, že to jde i přehledněji pro ostatní, tak to máš vzít jako radu a ne po něm ještě vyjíždět...

Na fora fakt nechodim s vetsinou dosavadnich problemu jsem si poradil sam tak i s problemem ktery jsem tu zverejnil.......velice se omlouvam jestli jsem nekoho nastval svym chovanim...sry :-(

Carlosek
občas něco napíše

Příspěvekod Carlosek » 01 led 2011 17:30

Chlebovnik píše:
Carlosek píše:naser si.....a nevtirej se jo....dik

Ty jsi tak hloupý, až to bolí. No aspoň, že jsi nazapomněl poděkovat. :lol:

tak to necti!
nevim proc se do mne vsichni serete kdyz jsem tady napsal problem, na ktery jsem po nekolika minutach napsal ze jsem ho vyresil nikoho jsem nezdrzel ctenim me prozby a byla to jen moje dobra vule ze jsem pomohl nekomu jinemu....a je mi uplne jedno jestli to cte nekdo jiny ktery nechce poradit jen na tom hleda chyby.......a ty tu pises sracky o me hlouposti?....prober se kamo.....

Jackie
občas něco napíše

Touchpad a mikrofón

Příspěvekod Jackie » 29 říj 2011 19:49

Ahojte, mám noťas HP Probook 4525s s OS Suse Linux Enterprise Desktop 11 SP1 (Gnome 2.28.2) a mám hneď dva problémy:

1. často sa stáva, že na touchpade nefunguje scroll, jednoducho jednu chvíľu funguje a o chvíľu už nie. Občas sa po chvíli znova takpovediac "zapne", občas až po vypnutí a zapnutí notebooku. Neštve ma to nejako extrémne, lebo aj tak plánujem zakúpiť myšku, no aj tak...

2. na skype (beta verzia pre linux) mi nefunguje mikrofón. Teda pri skype som si to všimla. Jedinú možnosť nastavenia som našla priamo v skype, no aj keď mikrofón nastavím na maximum, nefunguje. Druhú stranu počujem, no oni mňa nie... neviete mi poradiť?

Ďakujem za rady.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“