Problém s nabíjaním compaq nx9105
Problém s nabíjaním compaq nx9105
V nedavnej dobe mi zacalo robit problem nabijanie NB,pouzivam ho uz asi 4 roky ale az teraz sa mi zacal vypinat aj ked je v elektrike,vyhadzuje hlasenie bateria vybita aj ked vytiahnem kabel z NB a dam naspat za par minut to znova hlasi vybitie baterie,niekedy v pohode vydrzi cely den inokedy to vyskakuje kazdych par minut a vypne sa,mozete poradit ci je problem v baterii alebo v adapteri ci niekde inde?Mam AC adapter serie PPP016L na compaq Input 100-240 V (50-60Hz) notebook nebol novy a od zaciatku mi baterka nevydrzala bez napajania ani pol hodinu,ale ked bol zapnuty v elektrike tak v pohode siel aj 24hod.
No tak baterkou to asi nebude,lebo ked som ju vybrala z NB tak sa okamzite vypol,tak neviem ci je teda chyba v nabijacke,alebo kde?Kontrolka na nabijacke svieti,takze prud by tam mal byt a kabel nemam nikde poskodeny. Ked pozeram ukazovatel napajania pocas chodu NB tak pise ze baterka sa nabija na 4% viac uz nie,potom mi bud vyhodi ze je takmer vybita alebo to takto vydrzi na tych 4% par hodin,nechapem.Neviete niekdo kde moze byt chyba?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“