Ahoj,
u notebooku HP 8530w po upgradu z Win XP 32bit na Win 7 64bit a instalaci všech ovladačů mi nefunguje upravení jasu interního LCD monitoru (fn + F10 a Fn + F10). Grafické znázornění zvyšování a snižování jasu se sice zobrazuje, ale monitor vůbec nereaguje. Nemá s tím někdo zkušenost či radu?
Díky
HP 8530w nefunkční nastavení jasu
-
- občas něco napíše
Mé řešení stejného problému...
Zdravím...Mám notebook Dell Vostro 3350 a najednou mi také nastavení jasu přestalo fungovat, tak jsem navštívil pár diskuzí a začal jsem bádat.
Rady jako přeinstalovat grafiku, chipset, prozkoumat nastavení BIOSu atd... NEPOMOHLO.
Moje řešení problému se skrývalo v prozkoumání driveru monitoru!
Používám program TeamViewer, který v nastavení má možnost nainstalovat ovladač monitoru TeamViewer pro připojování ke vzdáleným počítačům, který jsem nainstaloval. Jen jsem vrátil změny ovladače a vše začalo fungovat.
Podívejte se nebo zkuste najít ovladač pro Váš monitor, případně vrátit změny ovladače monitoru, pokud Vám to dříve fungovalo a najednou nic. Třeba to bude také zrovna Váš problém.
Přeji hodně štěstí...
Rady jako přeinstalovat grafiku, chipset, prozkoumat nastavení BIOSu atd... NEPOMOHLO.
Moje řešení problému se skrývalo v prozkoumání driveru monitoru!
Používám program TeamViewer, který v nastavení má možnost nainstalovat ovladač monitoru TeamViewer pro připojování ke vzdáleným počítačům, který jsem nainstaloval. Jen jsem vrátil změny ovladače a vše začalo fungovat.
Podívejte se nebo zkuste najít ovladač pro Váš monitor, případně vrátit změny ovladače monitoru, pokud Vám to dříve fungovalo a najednou nic. Třeba to bude také zrovna Váš problém.
Přeji hodně štěstí...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“