Ahoj
mate nekdo vyse zmineny notebook?? jake je dilenske zpracovani?? a co display je to opravdu tak zle?? je to 14ka...
Diky
HP ProBook 6460b zkusenosti postrehy,
odpoved
Ja mam 6360b.
1. Dielenske spracovanie je vyborne, zvykat si treba na vacsiu hrubku.
2. Display ma u mojej 13" mensie rozlisenie, aj preto som vyberal 13" model, pretoze 14" 6330b, ktory ma kolega a ktory ma vyssie rozlisenie (rovnako ako 6460b) mal pre mna prilis mrnave pismenka...![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
1. Dielenske spracovanie je vyborne, zvykat si treba na vacsiu hrubku.
2. Display ma u mojej 13" mensie rozlisenie, aj preto som vyberal 13" model, pretoze 14" 6330b, ktory ma kolega a ktory ma vyssie rozlisenie (rovnako ako 6460b) mal pre mna prilis mrnave pismenka...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
gifot píše:jo je to srovnatelne s Think pady?
To je subjektivne zhodnotenie, "porovnatelnost" ...
Co mne pride "v pohode", tebe nemusi vobec sediet...
Co sa tyka sasi, tak 6x60b vyzera byt poctivy kus NB, mal som v ruke rozne "bakelitaky", predtym som robil 4roky na HP nx7300, este predtym na nejakom IBM (nieco s 50-kou v nazve) - vsetko pracovne nastroje. Aj tento rad HP povazujem vyslovene za pracovny nastroj, ziadne extra svetielka, blikotacky ci "klavirny lak" na pretrcanie pred spoluziakmi (ako napr. Pavillion) ...
Co sa mi nepaci, je rovnake uchytenie pantov ako mal nx7300. Zo styroch nx7300 (co boli vo firme), tak trom odisiel lavy pant - zlomeny kov, ako ked zlomis plast. Na mojom sa taktiez rozhegal jeden zo "sroubikov", co drzal ten pant. 6x50 aj 6x60 maju takmer identicke zhotovenie klbu, tak dufam, ze sa poucili a dodavatel im tam dava nejaku lepsiu zliatinu, ci co to je...
Ked ho chces kupit, tak si ho vyslovene vezmi do ruk, sadni si k nemu, otestuj. Potom si urob nazor.
NB: HP 6360b (LG632EA), predtym: HP nx7300, IBM Thinkpad R51
Monitor: HP LA2205wg
Monitor: HP LA2205wg
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“