HP Pavilion dv 9685eo

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
carbonado
občas něco napíše

HP Pavilion dv 9685eo

Příspěvekod carbonado » 13 srp 2011 18:27

problém s hardiskem...

Zdravím... jsem majitelem tohoto notebooku už 3-tím rokem, jsem s ním docela spokojen... až na jednu chybičku, už delší dobu mě zlobí hardisk... 2x byl vyměněn v servisu ale problém stále přetrvává a to, že načítání her, programů a všeho ostatního je pomalé, seká se mi také grafika... vím, že je to dané stoprocentně hardiskem, protože při "lagu" to vydá divný zvuk, prostě hardisk nemůže načíst data (sice je načte ale něco ho zlobí). Rozhodl jsem se to jednou provždy ukončit a to tím, že bych si koupil, řádný hardisk... nejlépe s více volným místem (160 GB je pro mě opravdu málo). Dodám, že druhý hardisk je zcela poškozen a už se nedá použít, momentálně jedu na jeden hardisk. A teďka bych potřeboval poradit... jaký hardisk koupit? uvažuju o tomhle: WESTERN DIGITAL 2.5" Scorpio AV 500GB 32MB cache prodávají ho v Alze: http://www.alza.cz/western-digital-2-5- ... 164485.htm jen nevím jestli bude fungovat, protože je to rozhraní SATA II a ten co mám teďka je s největší pravděpodobností jen SATA. Myslíte, že mi půjde do notebooku? jestli ne, prosil bych návrh a případně i sem hodit odkaz na hardisk který by mi šel do notebooku, rád bych aby měl aspoň 250 GB. (ještě jsem zaslechl, že prý jde nějak nastavit hardisk, aby běžel i v rozhraní SATA, ale tohle už opravdu nevím jak) předem děkuji za rady

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 15 srp 2011 12:14

konektory to me stejne a je to zpetne kompatibilni ... melo byt to fungovat bez problemu ... podle toho co popsiujes si spis rikam, jestli neni problem nekde jinde nez v HDD ... jestli treba nezlobi radic ... jak casto ti odejde HDD?

carbonado
občas něco napíše

Příspěvekod carbonado » 15 srp 2011 15:59

Teďka je to třetí hardisk co mám v notebooku, byl vyměněn dvakrát. Jsem si jistý, že je to hardiskem, protože problémy jsou pořád stejné (zlobí to stejně, než se hardisk vyměnil). Zkusím koupit nový HDD a dát ho do svého notebooku. Díky za info aspoň vím, který hardisk můžu koupit :)

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“